Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocje na gold

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykle na 11 listopada były jakieś promocje na golda. Ale nie wiem, jak będzie w tym roku.

Opublikowano

@TermalQ. Na 11 listopada? Jakoś nie pamiętam, by z tej okazji były kiedykolwiek promocje. WoT i 11 listopada ;)

@CiasteczkoMen. Nigdy nie było na serwerze EU promocji na Golda. Pojawiają się różnego rodzaju paczki, zestawy... które oferuja dodatkowo darmowego Golda. Dodatkowo.

Jako ciekawostka, to kiedyś na ser. RU była taka promocja, że za ta samą kwotę dostawałeś 2x więcej Golda.

@NiemaSkila. Niestety nie będzie tam promocji na Złoto.

@oskareczek97. Takiego typu "promocje", to są praktycznie cały czas. "Kup czołg za 200pln, a 3000 Golda dostaniesz gratis..." Nie potrzeba świąt ;)

test

Opublikowano

Hmm, to kupię sobie jakiś zestaw. A jeszcze jedna kwestia- co myślicie o graniu na sererze RU? Ping nie problem, bo część Rosji w Europie jest, ale jak z np. eventami? Oczywiście język rosyjski znam.

Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hmm, to kupię sobie jakiś zestaw. A jeszcze jedna kwestia- co myślicie o graniu na sererze RU? Ping nie problem, bo część Rosji w Europie jest, ale jak z np. eventami? Oczywiście język rosyjski znam.

Ruscy mają częściej eventy, lepsze promocje itd.

EU to dojna krowa, w którą nie opłaca się inwestować i jest sukcesywnie olewana przez Łorgejming.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Grałem chwile na serwerze RU i mogę polecić. 100% razy lepsze eventy, częste promocje lub konkursy, oraz ciekawe maratorny (czołgi premium VIII tieru do zdobycia)

Dodatkowo sklep premium jest o wiele tańszy porównując do sklepu premium na serwerze EU.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...