Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vps

J0!nt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gametris

Net-Speak

Multigaming

Tylko te są godne polecenia.

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest lvlup.pro OpenVZ lub net-speak. W zależności ile to dla ciebie tanie, ponieważ jest to wartość względna. Polecam ten Hosteam z wirtualizacja OpenVZ.

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam lvlup.pro tani i nawet dobry VPS za 20zł :D

Tez polecam tylko, ze pod serwer musi byc KVM.
Nie musi.... Serwer póki jest maly i nie ma wrogów to spokojnie wystarczy OpenVZ.

Polecam lvlup.pro że względu na jakość / cena.

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi na lvluppro trafił się w c**j dobry vps za 20 zł ;D wrogów już kilku miałem, serwer został tylko raz wyrzucony a potem automatycznie znalazł ip enemy zablokował i już nic więcej nie zrobili. Czasami jak ktoś próbuje to skacze do 10 % pakietów na 3 sekundy mniej więcej i opada, tak szczerze to tylko takie gadane że vps kvm lepszy a ciul prawda. To i to jest tym samym

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Bo kvm w lvlupie jest lepsze :x Wszystko wtedy lepiej wygląda i pakiet nie wejdzie

Opublikowano

Za 20 zl mam wirtualizacje KVM, 2GB ramu, 1vCPU i serwer działa bardzo sprawnie. Pod aplikacje jaką jest serwer głosowy najważniejsze jest to, aby serwer nie przeciążał się w randomowych momentach. Dodatkowo OpenVZ jest wirtualizacją, która powoli przestaje być wspierana więc wolę wybrać KVM.

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

Wystarczy wyslac tcpdump albo jakiś zarejestrowany ruch do Michala z lvlup i po problemie, nigdy siw bid spotkałem aby na kvm byly duże utraty pakietow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...