Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem Metin2 Pl

Upped

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz moim problemem jest to że gdy wpisuje passy i naciskam połącz to ciągle pisze ,,zostaniesz połączony z serwerem'' tak ciągle reisntal metka nic nie dał ;/ proszę bardzo was o pomoc z góry dziękuje!!!! pozdraiwam!!!

2pdvqz.jpg

Opublikowano

Hm mam orange bezprzewodowy ale wcześniej normalnie działało było ok było troche lagów ale dało rade grać :( a nei było mnie w domu jakies 5 dni i nikt na kąpie nie włączał metka i jak przyjechałem do domu i go srpóbowałem włączyc to ciągle te łączenie ;/ antywirusa wylącze zaraz i spróbuje zalogowac sie .

2pdvqz.jpg

Opublikowano

Hm mam orange bezprzewodowy ale wcześniej normalnie działało było ok było troche lagów ale dało rade grać :( a nei było mnie w domu jakies 5 dni i nikt na kąpie nie włączał metka i jak przyjechałem do domu i go srpóbowałem włączyc to ciągle te łączenie ;/ antywirusa wylącze zaraz i spróbuje zalogowac sie .

A jakiego masz antywirusa ?

Wyłącz to może wykrywać jako wirusa mi

Metin2client.bin wykrywa właśnie i usuwa i nie da się :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

bez tego pliczku w ogóle by mu się gra nie włączyła :) co do tematu to poczekaj dłużej lub zmieniaj ch, spróbuj na inny serwer niż na ten co chcesz :D

bumcfksz :P

Opublikowano

Niestety ciagle pisze zostaniesz połączony z serwerem :( antywira juz usunąłem bo akurat licencja sie skończyłą :( wiec nie wiem jakeis inne sposoby ? rozwiązania ? :(

2pdvqz.jpg

Opublikowano

jak wyczyścic rejestr? isntalowalem pare razy gram na obsydidanie

Programem Ccleaner mi to tak pomogło tzn tak mi się wydaje po tym działało

Albo graj przez Mod Kamera . ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiesz mi jak grac przez mod kamera na Obsydianie ???????????

Normalnie ściagasz i instalujesz a potem klikasz ikonke i już wpisujesz tylko ID i hasło ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

aha , i na pl mozna z modem takim garc???

Nom tak chodzi mi cały czas o PL to nic nie wykrywa to nie jest właściwie hack na nim masz tylko ghosta jak zauwarzyłem ( wstajesz i jesteś niewidzialny jak Cię zabije )

Jak możesz daj Plusiki ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok mam moda i tak nadal jest to samo hmm a mozę probleme jest to ze gdy mi sie patchuje metin ten pierwszy patch to przy np 50% pisze errror i patchuje sie metin2.bin chyba albo client i tez jest error na ok 45% i potem gra si ełacza i i tak mam problem z logowaniem

2pdvqz.jpg

Opublikowano

ale jak zainstaleju tego moda to folderu z gra i wlącze tego moda to ie ma polskich serwerów tylko chińskie ;/ to jak moge sie zalogowac na obsydian ...

Jak Chińśkie ?

Ty masz metka z 2008 roku ? Ile masz światów ? W menu ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

złego moda pobrałem pobrałem tego do privów juz mam tego do pl ale nadal to samo czytaj mojego psota wczesniej na 1 stronie ok

2pdvqz.jpg

Opublikowano

złego moda pobrałem pobrałem tego do privów juz mam tego do pl ale nadal to samo czytaj mojego psota wczesniej na 1 stronie ok

hmm to nie wiem sorry :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...