Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry Primal - duży problem

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem sobie far cry primala na mojego lapka i mam pewien duzy problem, wlaczylem gierke i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to ze ten ziomek co szedl przede mna nie jest w pelni wczytany, tzn ma na sobie tylko stroj a ciala nie widac. Potem spostrzeglem znikajace mamuty, teraz jestem na etapie zabijania kozic i o ile one nie znikaja to irytuje mnie ze nadal nie wczytuje mi tekstur w pelni bo np nie widac moich rąk jak cos craftuję albo atakuje, strasznie to wyglada ( latajace kamienie itd). Nie da sie tak grac, probowalem na niskich wymaganiach, na normalnych, na wysokich, na bardzo wysokich, cos tam przestawialem w ustawieniach, zmienialem rozdzielczosc, przeinstalowalem sterowniki i nic to nie daje. Prosze o pomoc.

specjalizacja mojego lapka:

intel i3-3110m 2x 2.4ghz

amd radeon 8750m 2 gb

8 gb ram

windows 7

dodam ze nie jest to wina slabej maszyny bo wiesiek chodzi na nim bez problemu.

gra nie czyta mi rąk, teraz juz przelaczylem nawet na lepsza karte ( bo szlo na tym gownie od intela ) ale nadal jest ten sam problem, w ustawieniach robilem chyba wszystko, prosze o pomoc, reinstall nie pomogl

Bez reklam fb

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...