Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :D

Od dłuższego czasu zastanawiam się jaki telefon kupić. Myślałam nad LG G5 - aparat bardzo mocno mnie przekonuje ale wygląd niespecjalnie :/ - lub też samsungiem s6 edge - wygląd <3 <3

Macie może jakieś swoje sugestie? Chodzi mi głównie o niezawodność, dobrą jakość zdjęć i przede wszystkim, żeby się nie zacinał po paru dniach/tygodniach używania :D

Budżet na zakup: 2000/2200zł
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: jak najszybciej
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): głównie zdjęcia no i internet
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): dobry aparat, niezawodność, wysoka rozdzielczość ekranu, może jakiś samsung/iphone? :D
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: raczej nie

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Iphone Cie nie zawiedzie, ale androidowiec moze okazac sie lepszy (lub klapa), z autopsji. Sprawdz jeszcze mniej popularne marki, oneplus 3 kozaczek telefon, xiami mi5s w jakies dobrej wersji tez kozak. Galaxy s6 juz ma troche, edge wyglada fajnie, ale szczerze mowiac nie jest to uzyteczne, a trzeba doplacic, juz predzej zwykla s7 jest lepszym wyobrem. Chcesz slot na karte sd, ale iphone mile widziany? No tak to nie ma :D

Jeszcze taka sprawa, na iphone to masz maly budzet, bo najwyzej kupisz 6/SE 16gb z nowek za tyle.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zainwestować w iPhone. Osobiście posiadałem wiele telefonów z Androidem (w tym również flagowce Samsunga), telefony w WP. Po zakupie pierwszego iPhone (był to iPhone 4 zakupiony kilka lat temu), już nigdy nie zrezygnowałem z produktów Apple. Później był iPhone 5s, 6 i tak dalej. Znam kilka osób co mają SE, są zadowoleni, więc chyba godny polecenia pod kątem budżetu. :)

Opublikowano

@Oski0202

Nie pisałam nic o slocie na karte SD :D

Zastanawiam się teraz nad tym One Plus 3, całkiem zacnie się prezentuje. Jakbym już miała brać iphone'a to chyba dozbierałabym do ip7 a takie minimum to 6s. Nigdy jeszcze nie miałam telefonu z IOSem więc może warto go wypróbować? :D

Opublikowano

Jasne, napewno Cie nie zawiedzie, jeszcze 6s to juz w ogole, powiem ze zwlaszcza w kwesti wydajnosci (pomijajac aparaty, czy touch id) 6 nie rozni sie tak mocno od 6s, jak 6 vs 5s np, ale 6s ma wiecej ramu, nowy iphone ma juz 3gb, (6 1gb, 6s 2gb), co prawda dostaje jeszcze aktualizacje ale kij wie kiedy zacznie to byc problemem, jak ma byc na dlugo, a brakowaly Ci floty, to bardziej przyszlosciowy jest SE.

Faktycznie nie pisalas, to bylo we wzorze :D Przepraszam, mb ;>

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Musiałam się z tym przespać i zdecydowałam, że dozbieram do IP7. Chciałabym w końcu jakiś telefon z IOSem, więc jak szaleć to szaleć - biorę od razu 7 :D Temat myślę, że można zamknąć :) Dziękuję za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...