Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mieć wiecej FPSów w CS:GO?

Maska11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jakieś komendy to ciężko. Jesteś pewny, że masz dobrze ustawione - ustawienia graficzne? Żeby gra chodziła jak najpłynniej. 

Cześć.

Opublikowano

podam dwie bo z pamieci, sa w necie przeciez, latwo znalezc... -high -nojoy

O jakieś komendy to ciężko. Jesteś pewny, że masz dobrze ustawione - ustawienia graficzne? Żeby gra chodziła jak najpłynniej. 

czemu takie cos jest w jakims teamie od mpc XDDDD

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

podam dwie bo z pamieci, sa w necie przeciez, latwo znalezc... -high -nojoy

czemu takie cos jest w jakims teamie od mpc XDDDD

No nie wiem czemu :D

Niestety mi żadne takie komendy znalezione w internecie nie pomagały na fps :)

Cześć.

Opublikowano

Musisz zainstalować Windows Millenium aby mieć więcej fps. To prawdziwy demon wydajności!

Jeżeli chcesz mieć jednak tę wodotryski, to zainstaluj Windows Vista. Będziesz miał trochę mniej fps.

polecam menu ustawień graficznych i google

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

wpisz to do opcji uruchamiania : -novid -threads 4 -lv -nod3d9ex -nojoy -processheap

w sumie z processheap nie jestem pewien czy ta komenda juz nie szkodzi od ostatnich aktualizacji..

Co do threads to wpisujesz tyle ile ma rdzeni twoj procesor

mozesz jeszcze dac mat_queuemode na 2 w video.txt

jesli nie bedziesz mial nadal wystarczajaco fps to poprostu musisz kupic lepszego kompa

jeszcze rozdzialke na 4:3 np 800x600, 1024x768

Opublikowano

Może zacznijmy od specyfikacji twojego komputera bo widzę że panowie wyżej wolą nabić sobie posta i gadać o komendach startowych oraz natywnych rozdzielczosciach niż doszukać się problemu. To jak?

Opublikowano
procesor AMD Phenom IIX2 550 Processor ~3.11GHz

Pamieć Ram 3 GB

Karta Graficzna AMD RADEON 7750 series full hd

System 64 bity

Coś jeszcze podać?

Opublikowano

Starczy, jesli plyta sie nadaje do podkrec procesor, dostaniesz boosta fps, na boxie krecilem athlona x4 635 i nie bylo problemu zadnego, po 300mhz nie zrobilo roznicy w moich oczach. Wywal wszystko co zapycha ram, to nie bedzie problemem z 3gb, ustawienia to raczej niskie (tekstury mozesz dac na wysokie, cienie daj najlepien na niskie, nie najnizsze, wysokie tez niby mozesz ale juz fpsy kradnie), reszta low, rozdzialka nizej niz 1080p i git. Jak cos to malpkuj mnie (@Oski0202).

A teraz po ile masz fps (podaj tez warunki np DM ustawienia), bo nie wiem czy masz ich jakos strasznie malo, ze az za jak na ten sprzet, czy po prostu chcesz zwiekszyc ich liczbe.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...