Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję skryptów do serwera RPG

GamePL7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie skrypty na serwer RPG

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

ogólnie takie robić samemu ;p Jak coś mogę porobić parę, bo sam nie mam co robić i o zgrozo nudzi mi się już na komputerze ;O

ggg.gif

Opublikowano

@GamePL7

Kolego coś Ci się nie pomyliło ? - "Piszcie skrypty na serwer RPG"

Czy myślisz że jak komuś z tego forum ROZKAŻESZ to napiszę ? Jeżeli tak to się mylisz. Trochę kultury by się przydało i np. co oferujesz za skrypty, jakie to mają być skrypty, i nie ma być ROZKAZ tylko prośba jak już...

Opublikowano

@GamePL7

Kolego coś Ci się nie pomyliło ? - "Piszcie skrypty na serwer RPG"

Czy myślisz że jak komuś z tego forum ROZKAŻESZ to napiszę ? Jeżeli tak to się mylisz. Trochę kultury by się przydało i np. co oferujesz za skrypty, jakie to mają być skrypty, i nie ma być ROZKAZ tylko prośba jak już...

Oj tam nie potrzebna ta agresja ;p Ja tam mogę bezpłatnie popisać w miedzy czasie skrypty ;p

ggg.gif

Opublikowano

@Birtual

Ty kolego to się zawsze musisz wtrącić xD już Cię lubię.

To nie agresja tylko pouczenie. Ja mu życzę powodzenia w życiu jak pójdzie do np. pracy i powie szefowi dawaj pieniądze

To wtedy może się nauczy kultury trochę.

Opublikowano

@Birtual

Ty kolego to się zawsze musisz wtrącić xD już Cię lubię.

To nie agresja tylko pouczenie. Ja mu życzę powodzenia w życiu jak pójdzie do np. pracy i powie szefowi dawaj pieniądze

To wtedy może się nauczy kultury trochę.

Fakt, ale także moja strona jest błędna. "Piszcie" Ten rozkaz. Cóż... Czasami małe "Proszę" potrafi tak wiele ;p

ggg.gif

Opublikowano

@up Nie rozkazuje komuś, aby napisał pisał mi skrypty tylko chodziło mi bardziej "Czy nie ma ktoś jakiś skryptów na serwer RPG?", kiedyś dodałem - takowe usunęli.... Zły tor nabrała ta wypowiedź :x 

@topic @ref

@AntyWarn

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@ref refffffff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...