Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obgadywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem pewne osoby mówiły na inne osoby same złe rzeczy i gdy te osoby zapytały mi się dlaczego nic się nie odzywam powiedziałem że ja nikomu '' dupy nie rąbię '' i niby wszystko okey lecz teraz te osoby jakoś się do mnie zmieniły mniej się odzywają , i teraz po mojej głowie chodzi jedna myśl czy dobrze zrobiłem że im powiedziałem że ja nikogo nie obgaduje i mnie inne osoby nie interesują co robią.

<p>.

Opublikowano

Nie nawiązuj z takimi ludźmi kontaktu, gdyż są nieobliczalni. Gdy coś zdobędziesz, dojdziesz do celu, to dopiero wtedy uruchamiają swoją nienawiść i obgadują Cię ze wszystkich stron za plecami. Jak dla mnie to zwykła pułapka, aby Cię zagadać, a potem wykorzystać do obgadywania. Jeżeli jesteś mądry i znasz swoje drogi, to będziesz wiedział jak postępować. Oczywiście nie bój się kontaktu z innymi. Wybierz tych przyjaciół, którzy zapewnią Ci przyjacielstwo 100%, lecz trudno w tych czasach. 

Możesz nie być doskonały, lecz na pewno znasz swoje wartości.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

No ja już jestem takim człowiekiem że jestem pozytywnie nastawiony do każdego człowieka jaki to on by nie był, jak ktoś mnie wkurza to nie okazuję mu tego tylko mu przytakuję ale nie powiem mu weź spierdalaj, jeśli ktoś mnie kłamie lub wymyśla jakieś dziwne historie to pomyślę swoje ale nie powiem mu że wiem że kłamie...

<p>.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi.

No ja już jestem takim człowiekiem że jestem pozytywnie nastawiony do każdego człowieka jaki to on by nie był, jak ktoś mnie wkurza to nie okazuję mu tego tylko mu przytakuję ale nie powiem mu weź spierdalaj, jeśli ktoś mnie kłamie lub wymyśla jakieś dziwne historie to pomyślę swoje ale nie powiem mu że wiem że kłamie...

I dobrze :) Niech myśli, że trzymasz jego stronę i tym sposobem masz go z głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...