Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra buzz z ps2 na ps3

Archerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie w playstation store gry buzz, w które grałem z przyjaciolmi czesto na ps2, fajna zabawa była. Mianowicie buzz zabawy potworów oraz robotów, ale gdy pobrałem je z playstation store to wyglądają mi na demo... Nie ma tam wszystkich opcji oraz jest tylko 5 gier a normalnie było chyba 25 konkurencji. Na podstronie z gra nic takiego nie pisze, że jest to demo -.-. Nie uważacie, że to troche oszustwo?

Opublikowano

Nie musi być dokładnie jak na PS2. Poza tym masz możliwość zobaczenia prezentacji gier w internecie, więc nie zostałeś oszukany, raczej nie sprawdziłeś co to jest.

NIE, JEST TO POPROSTU MANIPULACJA, JAKI JEST SENS SPRZEDAWAC GRE Z 5 KONCKURENCJAMI, KIEDY ORYGINALNIE JEST 25 ?????????????? + POWINNO TO PISAC ZE JEST TO CO INNEGO NIZ NA PS2 BO TO KUPUJA TYLKO LUDZIE KTORZY WIDZIELI TO NA PS2

Opublikowano

Moze sam nie dokladnie sprawdziles, jesli jestes taki pewny tego, ze Cie wydymali to idz do sadu, zrob troche pieniazkow :D

gdyby tak bylo, to byl nie pisal tego tematu. I nie chodzi o te marne pieniadze, tylko o to ze lubilem ta gre ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...