Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania WoTa

CiasteczkoMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

az mnie wykrecilo jak zobaczylem na czym on chce w wota grac xDDD 260X trzyma stabilne 45+FPS na najwyzszych, FullHD, nie wiem jak z AA. Ze wzgledu na 1.6GHz na tym pentiumie to niech zainwestuje np. w to https://www.olx.pl/oferty/q-i3-2120/?search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc na tym (zanim moja 290X poszła do... piekła) działał RotTR na wysokich-ultra, GTA V na ultra itp itd, wiec jest tani i da sie na nim pograc, chociaz gdyby nie to ze mi karta padla to chcialem kupic 2500k (a glupi 2400 tez by na luzie wystarczyl)

Opublikowano

@Hubertus323f Ten Pentium ma 3,3GHz, nie wiem skąd masz takie informacje.

a to styknie, ark intel ma blad na stronie - jest napisane 1.6 :P

To nie jest błąd. G440 to Celeron, nie Pentium. 

Jedno zero się zapodziało.

Ok, ale czy ktoś tu ma Pentiuma? Ciężko w ciemno kupić.

Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka

Miałem Celerona G1620 i WoT działał płynnie na wysokich/FHD i grafice standardowej. Ten procek powinien spokojnie uciągnąć go na ultra, w parze z jakąś dobrą kartą oczywiście.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To w końcu jakiego masz procka G440 czy G4400 bo to jest ogromna różnica, całkiem inne procki.

G440

http://ark.intel.com/pl/products/58667/Intel-Celeron-Processor-G440-1M-Cache-1_60-GHz

G4400

http://ark.intel.com/pl/products/88179/Intel-Pentium-Processor-G4400-3M-Cache-3_30-GHz

Jak ten drugi to z kartą GTX 750Ti spokojnie pograsz (jakby co bierz tą z pamięcią 2GB).

Zmień tylko na jakiegoś GTXa bo ATI ze słabszymi prockami słabiej działają, a twój do zbyt wydajnych nie należy.

Sprawdź też jak cenowo stoi GTX 950 i 1050 może warto trochę dołożyć i kupić lepszą.

jeżeli nie chcesz z jakiegoś powodu GTXa to z ATI warto pomyśleć o np. RX 460, bo tą co podałeś to już przestarzały trochę model.

Opublikowano

Co działa z czym ogarniam, mam tego zaufanego działu PC, chodzi o wymagania. G4400, zjadło mi jedno zero. Jeśli na takich kartach idzie na medium, to ok.

Wysłane z mojego LG-K500n przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja na starym komputerze tj; gts450 + jakiś tam dual core e5400 lub e5700 nie pamiętam dokładnie. Miałem na minimalnych stałe 120 fps :)

93240497497637605478.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...