Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClassicMT2 wywala

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gram na tym serwerze ClassicMT2 i od niedawna (na początku był luz) gdy biorę większego spota mobów i biję je, to mnie wywala do okna logowania. Grę reinstalowałem, bez skutku, normalnie nic nie wywala, pięknie śmiga, shopem mogę stać kilka godzin i nic, tylko podczas expienia. Wie ktoś w czym problem i może pomóc? Daję (y)

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

ty tak masz, ja tak mam i inni też tak mają. nic z tym nie zrobisz dopóki admini nie ogarną serwa 

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

problem w tym, że grasz na najbardziej zjebanym serwerze jaki powstał :)

Ale prosiłem o pomoc, a nie o spierdolone komentarze. Dzięki.

Jaki serwer takie komentarze to że admini mają cię w gdzieś bo ważne że hajs się zgadza to wasz problem dalej tam grajcie xD... Ja po prostu jeb*em gdy widziałem reklamę na yt jaki to mobilny ich serwer będzie xD

Opublikowano

Polecam bić spoty bez zielonych potek (szybkości ataku). Problem najpewniej jest z przelicznikiem szybkości, który jest źle zrobiony i wykrywa szybkość Twoich ciosów jako wh/sh. Najgorzej się walczy sztyletami.

Opublikowano

@fartan

Głównie kobiety

@top

Było to sprawdzane przeze mnie i kilku innych graczy. Problem występuje przy atakowaniu szybko i większej ilości mobów. Nie ma to nic wspólnego z lagami czy internetem, a kwestia ta jest poruszona w innym temacie na tym forum.

Opublikowano

Taż to serwer 100% pod is i hajsy. Dzieciarnia wyda z kilka stów na IS na jakieś baobao czy kostiumy a za miesiąc serwer padnie. Potem za rok/półtora znowu się odrodzi i tak w koło Wojtek.

Opublikowano

Taż to serwer 100% pod is i hajsy. Dzieciarnia wyda z kilka stów na IS na jakieś baobao czy kostiumy a za miesiąc serwer padnie. Potem za rok/półtora znowu się odrodzi i tak w koło Wojtek.

Gościu ma problem z grą a ty piszesz o serwerze pod hajsy xD

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Bo taka prawda. Byleby do portfela leciało,a problemy graczy to my mamy gdzieś. Jakby to był dobry serwer toby nie było takich inb typu cofki i jakieś śmiechowe itemy z IS jako rekompensata.

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy.

Serwer ma wielkie szanse na to, że będzie się utrzymywał i stał przez długie lata jeśli tylko administracja tego nie oleje.

Mam nadzieję, że tak nie będzie, bo jest to zdecydowanie najlepszy serwer od kilku dobrych lat, nawet WoM mi się tak nie podobał.

Opublikowano

Serwer pod hajs a wieczorem ciężko na niego sie zalogowac wszystkie ch full a jest ich 6. Dobrze,ze podobno maja dodac kolejne 2 ch.Wiec wasz placz jest smieszny.Nie wydalem zlotowki i gra Mi się fajnie-dużo rzeczy z isa samemu dropie a reszte kupuje na rynku za yangi.Dobrze ,ze is drogi kilku napalencow wybije do przodu ale kilka tysięcy może smialo rywalizować.A czegos takiego jak jest na tym serwie nie widziałem nigdy nawet na pl.Pozdrawiam hejtujcie sobie dalej.

Opublikowano

Mam problem. Gram na tym serwerze ClassicMT2 i od niedawna (na początku był luz) gdy biorę większego spota mobów i biję je, to mnie wywala do okna logowania. Grę reinstalowałem, bez skutku, normalnie nic nie wywala, pięknie śmiga, shopem mogę stać kilka godzin i nic, tylko podczas expienia. Wie ktoś w czym problem i może pomóc? Daję (y)

Narazie radził bym ci pograć na jakimś stabilniejszym serverem ja dzis probowałem z godzine sie zalogowac na servery i nic zwyczajna zenada i stracony czas. Nie polecam gry dopuki nie zrobia czegoś z tym. Juz lepiej pograc na PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...