Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdzielczość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem. mianowicie ciągle po włączeniu war rocka muszę zmienia grafikę z 1280x7200 na moja odpowiednia do monitora 1920x1080

mam monitor Samung 22 cale

Opublikowano

No zaznacz w ustawieniach i weź sane powinno pomóc..

jesli nie pomoże weż w ustawieniach monitora znajdż taką opcję jak rodzielczość ekranu później zaawansowane tam powinno ci się pojawić jaka rozdzielczość wybierzesz tą jaką Ci potzreba.... i musisz wybrać grę...

czyli warrocka a polegać to będzie na tym ze jak będziesz włączał wr to rozdzielczość moniora zmieni Ci się na taką jaką ustawiłeś...

Wiem wiem miałem taki sam problem informatyk mi to trochę wytłumaczył....

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

jejuś naprawdę chciałbym ale ja jestem niekumaty...

tzn nie wiem czy w waszych monitorach jest taka funkcja ale u mnie informatyk robił to tak... (moe coś pominąc albo coś no dokładnie nie pamiętratam)

wziął panel sterowania czy coś tam wziął znalazł rozdzielczość monitora tam wybrał zaawansowane ustawienia... i tam tzreba było wpisać daną rozdzielczość i mozna było wybrać kiedy taka ma się ustawić... i on wybrał że jak mi się warrock włącza i tersaz samo mi się tak ustawia...

sorki ale bardxziej już nie potrafię... pokombinujcie a jak wam nie wyjdzie to zadzwonię do niego i zapytam ocb...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano