Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postacie zabójcy

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnioskuję, że chodzi Ci o asasynów. Mógłbyś trochę więcej powiedzieć o preferowanych przez Ciebie championach. Proponuję Zeda, nadal w mecie, ale wymaga umiejętności, ponieważ łatwą postacią nie jest. Typowy asasyn, wchodzi, zabija, ucieka. Dobrze zagrany musi wyjść z jednym zabójstwem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ja proponuję LB, widziałeś jej zmiany na PBE? 

Wygląda dość ciekawie, jak dla mnie nie będzie już one shotować przeciwnika ALE zadawać wiele obrażeń kilku przeciwnikom na raz. 

A może Akali?

Nie jest zbytnio widoczna a potencjał ma duży, szczególnie że nie każdy wie jak na nią grać. 

Cześć.

Opublikowano

Polecam Akali (szczególnie na niższe dywizje). Nawet jeśli słabo ci idzie, złożysz mieczo-pistolet i niszczysz.

A co do twojego stylu gry to polecam Fizza. Kha'zixa. LeBlanc. Zeda nie polecam ma słaby late. ściągnie jednego, a potem....
Ostatnio na soloQ spotkałem Zeda, zrobił na początku tripla na bocie, Miał 5/0,  jego siła wraz z upływem gry znacznie malała (ostatecznie wygraliśmy tą grę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...