Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Thresh

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, nienawidzę grać z Threshem, który kupił Relica, a potem usiłując last hitować, marnuje mi połowę farmy. Ja kupuję go jedynie w sytuacji, gdy faktycznie potrzebuję defensywnego itemu, bo przewiduję trudniejszą linię. Jeżeli potrafisz zgrać się z ADC i wyczuć last hity Threshem, to nie widzę przeszkód. Coin i Medallion nie dają Ci znacznych defensywnych bonusów, dopiero przy składaniu całego Talismanu otrzymujesz Armor.

c:

Opublikowano

Szczerze, nienawidzę grać z Threshem, który kupił Relica, a potem usiłując last hitować, marnuje mi połowę farmy. Ja kupuję go jedynie w sytuacji, gdy faktycznie potrzebuję defensywnego itemu, bo przewiduję trudniejszą linię. Jeżeli potrafisz zgrać się z ADC i wyczuć last hity Threshem, to nie widzę przeszkód. Coin i Medallion nie dają Ci znacznych defensywnych bonusów, dopiero przy składaniu całego Talismanu otrzymujesz Armor.

Przepraszam, ale jaki jest problem z last hitem przy Relic Shield? Musiałby walić praktycznie na full HP tego minionka, aby egzekucja nie wbiła. Coin zmienia całkowicie win condition we wcześniejszej fazie gry.

Lecisz prosto po Mountaina, a w międzyczasie ofensywny Sightstone. Można się spotkać z wersją pod talismana, ale ona może się sprawdzić w pojedynczych matchupach. Z tarczą całe życie, albo na tarczy :)

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Przepraszam, ale jaki jest problem z last hitem przy Relic Shield? Musiałby walić praktycznie na full HP tego minionka, aby egzekucja nie wbiła. Coin zmienia całkowicie win condition we wcześniejszej fazie gry.

U Thresha nie działa, ponieważ ma ataki dystansowe. Nie ma żadnego dodatkowego dmg z Relica.

c:

Opublikowano

U Thresha nie działa, ponieważ ma ataki dystansowe. Nie ma żadnego dodatkowego dmg z Relica.

A faktycznie przecież - mój błąd. Mimo wszystko nie zmienia to faktu, że o tego hitka wcale nie jest trudno. Niższe dywizje mogą mieć z tym problem, ale na tych wyższych nie powinno ich być. Tym bardziej, iż najprawdopodobniej gra nim autor tematu. Reszta się nie zmienia, co napisałem wyżej.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...