Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za to jak ktoś nas wyrzuci z meczu

TovVex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego wprowadzono to do cs'a go. To powinno nie istnieć, wyrzucją a potem mam bana na 7 dni, oni powinni dostać tego bana że próbują wyrzucić.

Przez cały mecz nic nie mówią nawet nie powiedzą że np. 3 long lub 1 short

Bany za wyrzucenie, to psuje całą grę

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Jestem za tym aby to zostalo!

Ttrole w teamie ktorzy kikaja nie spowoduja ci bana nawet na 30min

Ale jak jestes niedorobiony to se postaraj zachowywac to cie nikt nie bedzie kikowal oprocz 4 troli:)

Opublikowano

To jakaś kpina, że system wyrzucania miałby zostać usunięty? Przecież debile i trolle się trafiają praktycznie na każdym meczu, co mają staty 1/20 i trollują tak, że można dostać szału. Z pewnością usuną, bo Ty się pożaliłeś. Ich to nie obchodzi. 

Jeżeli nie słyszysz, że ktoś mówi info, to kup lepsze słuchawki z lepszą membraną i pasmem przenoszenia. 

Opublikowano

To że bany lecą to dla mnie też kpina i jak założysz jakiś temat bezpośrednio to nich to cię będę wspierał xD

Też uważam że unia powinna zostać zniszczona ;D

Opublikowano

Jak nie potrafisz się zachować to tak jest, a jak nie to odinstaluj grę.

Opublikowano

Jakoś dziwne że ja gram cały czas solo i jak już dostane bana to raz na miesiąc i do tego na 30 minut (zazwyczaj jak muszę wyjść do tego i trzeba opuścić). Jak dostajesz bany na 7 dni to nieźle tam odwalasz w tych meczach, w sumie też za kicka raz na jakiś czas bana nie dostaniesz tylko co chwile Cie wyrzucają bo trollujesz czy coś. Zamiast się żalić to po prostu zacznij normalnie grać lub znajdź kolegów do gry i nie będziesz banów dostawał :D

Opublikowano

Na jakich wy rangach gracie, ja p******* xD. Jak dostajesz kicka to:

- albo jesteś toxic i drzesz mordę;

- albo jesteś zjebem i nic nie ogarniasz, ale za to kickują na goldach chyba;

Wniosek- zmień się, bo żeby dostać 7dni to trzeba nieźle odkurwiać.

Opublikowano

jak można dostać bana na 7 dni? xD gram blisko 2 lata w tę grę, nigdy nie dostałem 7daysa xdd

graj z kolegą to nie będziesz banów dostawać

tenor.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jakaś kpina, że system wyrzucania miałby zostać usunięty? Przecież debile i trolle się trafiają praktycznie na każdym meczu, co mają staty 1/20 i trollują tak, że można dostać szału. Z pewnością usuną, bo Ty się pożaliłeś. Ich to nie obchodzi. 

Jeżeli nie słyszysz, że ktoś mówi info, to kup lepsze słuchawki z lepszą membraną i pasmem przenoszenia. 

Jak jest na A a koledzy na B i infa nie powiedzą to co Ci dadzą słuchawk z pasmem przenoszenia i jakąś membraną z biedronki za 50 groszy? Gościu konkretnie pojechałeś, kup sluchawki to bedziesz słyszał info hahahhaha.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...