Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka paczka antycheat na serwer dla kilku osób ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiej paczki (jak jakkolwiek to nazwać) (i nie chodzi mi o pluginy) użyć do zabezpieczenia się przed "kolegami" cziterami ? Chodzi mi o coś w stylu blazingpack. Bo pluginy nie są jakoś super dobre do tego a jak ktoś ma lagi/słabe połączenie to większość pluginów atycheat wykrywa im flyhacka speedmine itp itd. Najlepiej pod spigota 1.10+. I drugie pytanie, jak wygląda instalowanie takiej paczki od strony serwerowej ?

Opublikowano

Co do paczki idziesz na blazingpack.pl sciągasz wgrywasz na bungeecord idziesz na tsa blazingpacka i mowisz zeby im podlaczyli im

Opublikowano

@up Aktualnie blazingpack jest na 1.7.10.

@topic

Z tego co wiem to aktualnie nie ma paczki antycheat na 1.10. Jeżeli ma być to serwer prywatny to zainstalował bym tylko NCP. Cd. instalacji to byś musiał pobrać oficjalny plugin na bungecorda i wgrać go, a następnie porozmawiać z twórcą paczki by dodał twój serwer do whitelisty. Niestety, aktualna paczka na bungecorda nie jest jeszcze ogólnie dostępna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...