Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie statystyk Łowcy

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nigdzie nie mogłem znaleźć, ale nie dawno zacząłem grać łowcą i pisze z prośbą , czy mógłby mi ktoś wyjaśnić te trudniejsze statystyki co dają? typu koncentracja itp, bo wybierając eq z misji , mamy kilka typów i zastanawiam się które byłoby na tego rangera najlepsze. Jeżeli ktoś ma czas, to napiszcie proszę jakieś rady odnośnie budowania rangera etc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jesteś rangerem, więc nosisz Leather Armor.
Jest natomiast jeszcze jeden rodzaj Leathera, który oferuje statystyki pod Gunnera, czyli różne magic boosty etc.
Właśnie to pozwala Ci odróżnić, który set jest dla Ciebie.

Bierzesz ten set, który daje Ci statystyki do ataku fizycznego, a nie magicznego, czyli wszelkiego rodzaju CritStrike/Attack/Accuracy są dla Ciebie.

Opublikowano

Dzięki pięknie panowie za pomoc.

Ale co kryje się pod tą nazwą 'koncentracja' , co mi to da , że będę ją maksował?

w jaki sposób skrócić animacje skilli , oprócz używania scrolli?

Opublikowano

Dzięki pięknie panowie za pomoc.

Ale co kryje się pod tą nazwą 'koncentracja' , co mi to da , że będę ją maksował?

w jaki sposób skrócić animacje skilli , oprócz używania scrolli?

Koncentracja przydaje się postacią, które muszą castować skille. Ta statystyka zmniejsza szanse na przerwanie castowania, podczas otrzymywania obrażeń.

Ranger może używać jumpshotów i slideshotów, dodatkowo atack speed zwiększa szybkość używania skilli.

Opublikowano

Koncentracja to jest statystyka np. w tarczy, która jest dla kleryka. 
Kiedyś głównie szukało się tego bonusu dla tej postaci, bo był bardziej powszechny. 

I co masz na myśli mówiąc - "maksował"?

Chyba, ze jakiś idiota popełnił błąd w tłumaczeniu, a teraz Ty mi mówisz o tzw drzewku specjalizacji, które po 66 lvlu ulepszasz w postaci rozdawania punktów.

Opublikowano

Ogólnie , chciałbym szybciutko te animacje wykonywac na rengarze. Póki co, nosze łuk który dostałem +10 wystarcza

Opublikowano

To już się sam musisz nauczyć.
Nikt Ci nie wytłumaczy, jak skracać animację.

Odpal sobie filmik na YouTube i próbuj w grze na mobkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...