Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spraye zamiast skinów?

Rising9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, drugi raz od czasu wprowadzenia sprayów do gry natknąłem się na następujący... nie wiem, błąd? Nie mam pojęcia jak to nazwać

Wbijam po jednym poziomie na tydzień, a więc co środę jestem blisko kolejnego lvla a nad nim napisane jest "poziom x da ci broń". No i dziś kończę mecz rankingowy, czekam na skórkę do broni i bach, zamiast niej jakieś beznadziejne graffiti. To tak ma być? Jak mówiłem, drugi raz mi się to przytrafiło, więc nie wiem co o tym myśleć. W sieci co ciekawe ani po polsku ani po angielsku, nikt nie pisał że mu się coś takiego zdarzyło

Opublikowano

Może i tak, ale dla mnie w CS liczy się jak skin wygląda a nie ile kosztuje, poza tym, lubię ten mały dreszczyk emocji co środę :D

Opublikowano

losowy, mi ogolnie pol roku temu wydropil jakis aug akihabara accept czy jakos tak warty 84 euro i go oyebalem za tyle, więc jakas szansa na pewno jest..

Opublikowano

Niestety graffiti dropi losowo razem ze skinami.

Ale jak dla Ciebie się liczy wygląd skina, to sprzedaj tę grafitti na rynku steam. Wpadnie ci za niego 2 lub 3 centy - za tyle kupisz najtańsze skiny.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...