Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Umiejętności Sury na poziomie S - Sayia.pl

Sayia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

2033227.jpeg

Witamy.

W pierwszym temacie chcieliśmy zaprezentować wam kolejne tym razem:

umiejętności Sury na poziomie S - na serwerze  Sayia

Materiały informacyjne ukazujące serwer będą pojawiały się cyklicznie co parę dni.

Projekt jakim jest Sayia cechuje się oprawą graficzną oraz autorskimi systemami / rozwiązaniami ,które ukażemy w swoim czasie.

W słowach końcowych chciałbym nadmienić iż Sayia jest tworzona kawał czasu i będzie serwerem Medium/Easy oraz że wystartuje jeszcze w tym roku.

[ Na Filmie ikony umiejętności są ukazane jakby były na poziomie P jest to błąd graficzny ,ponieważ nie skończyliśmy jeszcze kodować clienta. ]

Zapraszamy na nasz profil na Facebooku

https://www.facebook.com/Sayiapl-Prywatny-Serwer-Metin2-1751909431801208/

Opublikowano
[ Na Filmie ikony umiejętności są ukazane jakby były na poziomie P jest to błąd graficzny ,ponieważ nie skończyliśmy jeszcze kodować clienta. ]

Pobrany gotowiec z neta i dodany w dodatku nie do końca nawet.

Projekt jakim jest Sayia cechuje się oprawą graficzną oraz autorskimi systemami / rozwiązaniami ,które ukażemy w swoim czasie.

Póki co to widze same zajebane rzeczy z atreii xD

dzizas k***a, czemu te forum tak c*****o działa 

Opublikowano

Pobrany gotowiec z neta i dodany w dodatku nie do końca nawet.

Póki co to widze same zajebane rzeczy z atreii xD

dzizas k***a, czemu te forum tak c*****o działa 

Najlepiej napisać gotowiec nie popierając tego żadnym argumentem.

To samo się tyczy drugiego zarzutu.

Opublikowano

Ooo już antarisa zapowiadają!

Fajnie się prezentuje ;)

Nie obrażaj ! 

Opublikowano

Przy odpalaniu czarowanej zbrojki, model miecza Ci się zwiększa i powiększa :v

Ogólnie skille świetne, wojownika prawdziwa kosa.

Opublikowano

Ładna arena z Atr eya. Tak samo fajne skille z freakgames. Gdzie tu coś autorskiego to ja nie wiem, no ale nie będę aż taki wredny :p Powodzenia z serwerem. Wejdę jak wystartujecie i sprawdzę, bo może się mylę :)

Opublikowano

Ładna arena z Atr eya. Tak samo fajne skille z freakgames. Gdzie tu coś autorskiego to ja nie wiem, no ale nie będę aż taki wredny :p Powodzenia z serwerem. Wejdę jak wystartujecie i sprawdzę, bo może się mylę :)

Nie trafne argumenty ponieważ :

1)Mapę mamy zrobioną z tych samych elementów lecz nie pochodzą one z owego serwera  (mapa całkowicie inna , inne textury , inne drzewa , oraz modele ,które różnią się rozmiar itp...)

2)Jak można oceniać nie skończony przez nas system . Argument wyciągnięty z palca. Nasz pisany od zera system umiejętności posiada nowe rozwiązania dla umiejętności ,które ukażemy w prezentacji serwera , ludzie co z wami widzicie coś podobnego na tym forum i już wiecie że coś jest zrobione z gotowca. (o effectach to ja już nie wspomnę,

Opublikowano

Nie trafne argumenty ponieważ :

1)Mapę mamy zrobioną z tych samych elementów lecz nie pochodzą one z owego serwera  (mapa całkowicie inna , inne textury , inne drzewa , oraz modele ,które różnią się rozmiar itp...)

2)Jak można oceniać nie skończony przez nas system . Argument wyciągnięty z palca. Nasz pisany od zera system umiejętności posiada nowe rozwiązania dla umiejętności ,które ukażemy w prezentacji serwera , ludzie co z wami widzicie coś podobnego na tym forum i już wiecie że coś jest zrobione z gotowca. (o effectach to ja już nie wspomnę,

Dlatego napisałem, że wejdę i wtedy ocenie bo mogę się mylić :3 Na obecną chwilę tak to wygląda jak napisałem, zobaczymy po starcie jak to w rzeczywistości wygląda :p
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...