Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demon Hunter. Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! 

Pisałem juz wcześniej temat po którym już taki zielony nie jestem, aczkolwiek dalej mam mały problem. Nie wiem czy powinienem pisać to we wcześniejszym temacie, czy zakładać nowy. Jeżeli zrobiłem coś źle to przepraszam.

Przechodząc do sedna. Kupiłem wczoraj dodatek do WoWa - Legion. Dostałem tego boosta do 100lv. Wyboostowałem sobie Rouge'a. Wcześniej na tym samym Rougu miałem 20lv.  Gdy go już boostnąłem do 100lv, chyba ( CHYBA! ) zacząłem grać? w ten dodatek Legion. Na rougu zrobiłem te miesje z mieczami artefaktowymi, wszystko fajnie. Ale nagle? Mądry Mati przypomniał sobie że dodatek kupiłem też na Demon Hunter'a! Oglądając filmy na Youtubie, bardzo spodobała mi sie ta klasa. Więc, zacząłem nią grać. Zrobiłem te pierwsze questy. DH ma 100lv. Jestem teraz w tym Dalaranie i znów chyba zaczynam od poczatku ten dodatek. 

Tutaj moje pytanie. Czy Demon Hunter to dobra postać jako DPS? Bardzo przyjemnie mi się nim gra. Ale następne pytanie. Czy warto nim grać? Odstaje on jakoś od innych klas? Czy grając DH będę traktowany na dungach, instancjach jako zwykły gracz? Czy jak odmieniec z DHczem? Nie wiem jak to dokładnie napisać. Czy grając DHczem będę traktowany jak noob bo gram nim? Czy jestem po prostu brany jako normalny gracz który gra DHczem? ( Wiem, dziwnie to brzmi, nie wiem jak to dokładnie opisać )

Następne takie duze pytanie. Czy jak zacząłem już tak jakby fabułę na Rougu i mam na Rougu te bronie artefaktowe to czy teraz na DH będę mógł tak samo je zdobyć? Czy będę musiał się pomęczyć i zdobyć je jakoś inaczej niż z tej misji? Da DH tak samo zacząłem ( CHYBA! ) tę fabułę z Legionu. Piszę cały czas chyba bo nie jestem pewny, a zależy mi na waszej pomocy.

Ostatnie pytanie. Czy ktoś także Mainuje DHcz'a? Mógłby mi ktoś pomóc w rozdaniu talentów? Jakieś ciekawe tipy jak nim grać? 

Na koniec. Jak wcześniej bardzo lubiłem Rouga, tak teraz jak zacząłem grać tym Demon Hunterem to po prostu się w nim zakochałem. Sprawia mi wiele radości to jak nim gram. Chyba moja ulubiona klasa. Ale czy jakoś to nie wpłynie na to że będę jakoś rzadziej brany na dungi, instancje? czy po prostu będę postrzegany jako normalny gracz grający Demon Hunterem..? Tak wiem że dziwnie to wszystko napsiałem, ale nie wiem co robić. Jako że jestem zielony, nie wiem jak to działa. Jak też wcześniej mówiłem, na poważnie grałem tym Rougiem.. do 20lv.. zanim go boostnąłem do 100lv. Za wiele świata to nie odkryłem, za wiele questów tez nie zrobiłem. Dużo mnie ominie jak będe miał tym demon hunterem teraz powyżej 100lv? będę mógł to jakoś nadrobić Demon Hunterem? Bo de facto ominąłem 80lv, biorąc to na chłopski rozum. Tak czy inaczej, jak wcześniej tak i teraz liczę na pomoc Weteranów. Prosze się nie śmiać, bo brzmi to śmiesznie, a jest dość to ważne dla mnie :))

Pozdrawiam, Mateusz

Opublikowano

DH postać jak postać jest ich wielu bo jest branie na nowa postać. Zawsze tak było. DH to taki rogal na sterydach właśnie. Czy będziesz gorzej traktowany hmmm na patchu 7.0.1 trędowaty był DKacz we froscie i shadow priest. Teraz niby jest lepiej ale zawsze się znajdzie gracz z uprzedzeniami. Dung i instancja to to samo :) Zazwyczaj się je robi z randomowymi ludzi których więcej raczej nie zobaczysz. Jeśli chodzi o tryb mythick to tu patrzą na ilv sprzętu a nie kim grasz.

Każda klasa ma inny questline na artefaktowe bronie. Z tego co wiem DH spotyka dość istotną postać w historii uniwersum.

Dużo osób mainuje DH. Podesłał bym ci schemat rozwoju postaci jednak ostatnio mi edytowali posta za "reklamę" wiec musisz poszukać na własną rękę.

Tak będziesz mógł DH odwiedzać krainy na niższe levele.

2sbu2dv.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ci sie postac podoba to nia graj ;) najwazniejsze zeby ci sie przyjemnie gralo. Dps zawsze jakas postac ma mniejszy jakas wiekszy i co chwile sa buffy/nerfy. Co do traktowania inaczej to ja traktuje wszystkich tak samo. Na mythicach zas czesto biore demon huntera bo ma dobre aoe na raidy za to (przynajmniej z moejgo doswiadczenia) troche odstaje ale jak mowilem bedize buff/nerf itd. Quedt na bron na kazdym speci robisz osobnie ;) questy na innycb postaciach rowniesz.

Co do talentow to wpisz w google demon hunter talent build i wyjdzie co icyveins i tam masz rozpisane talenty/staty/artefact.

Opublikowano

Bierz, dobra postać, niesamowicie irytująca w PvP. Ja osobiście przestałem grać bo za Chiny nie mogłem się przyzwyczaić do Momentum, ale poza tym postać bajka :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113