Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy spodziewać się kuriera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas wysyłki =/= czas dostawy. Oni wydadzą paczkę kurierowi w 24h, kiedy dostarczy już zależy od firmy kurierskiej, odległości.

Opublikowano

Jutro

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi być zniszczona. 

Opublikowano

kurierem?

po co pytasz

masz tracking numer

sam se zobacz HALO MYSL czlowieku

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Pewnie przyszły zawiadomienia o wysyłkach skoro zamawiał i nawet nie raczył przeczytać poczty to nie zna numeru do trakingu. 

Nauka liczenia tez się kłania, w weekend zamówienia przyjmowane są w PONIEDZIAŁEK. Nie wiadomo kiedy kasa wpłynie pewnie pon/wt , jak zaliczą dopiero zamówią kuriera który na następny dzień odbierze i 1-3 dni przesyłki jeszcze. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Poza tym kolego zawsze jak ja cos zamawiałem, to miałem możliwość śledzenia losu przesyłki na stronie, emailu. 

Opublikowano

Poza tym kolego zawsze jak ja cos zamawiałem, to miałem możliwość śledzenia losu przesyłki na stronie, emailu. 

Zapomniałeś o zniszczeniu Unii Europejskiej.

Opublikowano

Przesyłka musiała już dojść. ;) 

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi być zniszczona, oczywiście jeżeli Państwa Europy mają przeżyć. 

Opublikowano

Tak doszla nastepnego dnia, tylko nr do sledzenia paczki wyslali mi dopiero dzien przed dostarczeniem jej tak ze ta informacja mi sie nie przydala... (najwazniejsze ze paczka jest)

@Ktosiu najlepsze jak ktos nie ma racji a pierdoli i ocenia innych

Opublikowano

To już twoja wina że nie potrafisz sobie przeczytać informacji jakie udziela wysyłający i je zrozumieć. 

Akurat się nie pomyliłem w niczym i dokładnie obliczyłem że przesyłka powinna być najwcześniej w środę czy czwartek a post pisałeś w ŚRODĘ kiedy przesyłki nie miałeś , ty widocznie nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przesyłka musiała już dojść. ;)

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi być zniszczona, oczywiście jeżeli Państwa Europy mają przeżyć.
P*erdolisz glupoty! Unia Europejska musi przetrwac!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...