Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. Metin2 SG

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym się dowiedzieć czy dalej gra dużo ludzi i nadal jest tak fajny jak słyszałem 2 lata czy tam rok temu bo z kumplem chcemy pograć jakieś mmo a że lubiliśmy nakurwiam że tak powiem w metka więc postanowiliśmy do niego powrócić i narazie niby jesteśmy na privie classicmt2 czy ten od pompa teamu ale ciągle coś z serverami albo oszukany drop trochę i dlatego chcę się w miarę zorientować się mniej więcej

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1180853-metin2-sg/page-8#entry13360136 - temat odnośnie Metin2.SG 
Co moge dodać od siebie to to że nie ma sie co sugerować wszystkimi wypowiedziami , wejdz i po prostu sprawdz co i jak. Wydaje mi sie że to już nie to a Tobie poleciłbym World of Metin lub poczekać na Balmore s3 , ale z tą Balmorą nic nie wiadomo. Classica odpuść :) 

Opublikowano

Nie ma co się męczyć na Classic'u, wg mnie serwer ścierwo zrobiony pod hajs i nic więcej, nie wytrzyma więcej niż miesiąc. Dokladnie tak jak kolega wyżej mówi, musiałbyś wejść i sprawdzić SG. Osobiscie uwazam ze to bardzo dobry serwer, sam na nim pykałem trochę, ale brak czasu nie pozwolił mi na dalszą zabawę na nim. Balmora s3 może być równiez fajna, jednak to lezy w twoim interesie czy na to poczekasz czy nie. Odpowiadajac na pytanie, polecam SG nawet i na dluzsza mete o ile uda wam się tam popykac dluzej niz miesiac :P Pozdrawiam ;)

ezgif-1045066475.gif

Opublikowano

Sg to z*******y serwer :) grałem kiedyś i polecam ale ten serwer od Pompa teamu sobie odpuść g****o pod hajs ścierwo gorsze od ravi i balmory razem wzięte i do tego Asig jako technik hahahha Nawie(poprzedni serwer Asiga) i Classic to to samo jedno jeblo na glebę teraz classica czeka taki los :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...