Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć zabawe z resellem

Arbusek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze mi to ktoś wytłumaczyć ? W sensie wiem co i jak tylko chodzi mi o to zeby ktoś napisał ile hajsiku przynajmniej zebym uzbierał i co zaczął resellować  :P

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi o resell to musisz znać dwie główne zasady.

Po pierwsze musisz się dobrze ogarniać w cenach, a po drugie resellaj wszystko co możesz kupić tanio i sprzedać drożej. Na wszystkim zarobisz jak umiesz dobrze dysponować swoje środki.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Jeżeli chodzi o resell to musisz znać dwie główne zasady.

Po pierwsze musisz się dobrze ogarniać w cenach, a po drugie resellaj wszystko co możesz kupić tanio i sprzedać drożej. Na wszystkim zarobisz jak umiesz dobrze dysponować swoje środki.

I do tego potrzebujesz pewną sumę, żeby kupować hurtem, a nie pojedyncze rzeczy. Myślę, że na start z 10kk powinieneś nazbierać.

Nieregulaminowa sygnatura

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli nie masz $$ i zaczynasz z 2-5kk to polecam Ci resellować piórka w masowej ilości.

Jeżeli natomiast masz z 50kk na start to możesz resellować pojazdy, pudła sp, itp.

Re-sell polega na tym, że kupujesz coś za mniej a sprzedajesz za więcej.

Podstawą jest zarobek oraz znajomość cen.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...