Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie wiem co się dzieję ostatnio, ale od jakiegoś już dłuższego czasu miewam lagi, które nie są spowodowane internetem (ping normalny fps też). Są to opóźnienia typu, rzucę skilla po 1-2 sekundach go widzę albo i nie, podczas last hitowania, dosłownie przy wszystkim jakby ping był 100+. O co chodzi ? Zrobiłem naprawę klienta, nie wiem czy to coś da czy nie, ale nie wiem co jeszcze spróbować.

PS. Co to znaczy ''Dopuść transfer peer to peer'' mieć to włączone czy nie ?

Opublikowano

Zależy na EUNE są straszne lagi i to każdy ma a na EUW zauważyłem że nie jest aż tak strasznie co do transferu peer to peer w lolu to jeśli masz włączony booster to on daje Ci szybsze pobieranie patchy bo wtedy dużo ludzi pobiera i zwiększa się szybkość pobierania jak to ma się do samego grania to nie wiem. Jesli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Po prostu packet lossy od Riotu, pisz do supportu, czasem pomoga czasem nie, ja ponad 2 mieś temu napisalem do nich na temat tego podalem co trzeba i do dzisiaj nie mam lagow, ale za to moi koledzy maja stale, zwlaszcza w weekendy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Rito wie o problemach, ale nie chce się do nich przyznać. Nie każdy je ma, nie jest to granie na 200 czy 300 pingu tylko flashowanie sie, teleportowanie w różne miejsca mapy i reconnecty, żeby było śmieszniej ping jest w normie. W skrócie nie da się przy tym grać. Nic z tym nie zrobimy bo rito sra na nas, pozostaje tylko czekać aż zacznie się następny sezon i może znajdą na to czas.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Możliwe też, że utrata pakietów z winy twojego internetu.

To nie wina jego internetu.

U mnie jak u innych osób, z którymi rozmawiałem jest podobnie. Lagi z winy serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...