Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup konta do lola

OverLoaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić konto do lola i takie pytanie czy ktoś kupował konto na allegro i czy nie został oszukany oraz czy warto mieć pierwotny e-mail osoby, od której zakupiłem konto czy jeśli będę go posiadał to nie powinienem zostać oszukany na konto ?

Opublikowano

Kupująć konto na Allegro musisz uważać na 2 rzeczy:

- Możesz zostać zbanowany przez Riot Games za kupno konta. Kupowanie kont jest zabronione i karane Banem Permanetnym.

- Możesz zostać oszukany poprzez opcje ,, przywrócenia konta" przez 2 osobę.

Moim zdaniem lepiej jest już zacząć od nowa i powoli sobie dobijać tam poziomy #Nostres

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Rozumiem, lecz chciałbym kupić drugie konto, ponieważ pierwsze sprzedałem koledze i nie mam czasu na ponowne wbijanie 30lvl i zdobywanie postaci, dlatego chcę kupić gotowe konto z postaciami i 30 poziomem

Opublikowano

Rozumiem, lecz chciałbym kupić drugie konto, ponieważ pierwsze sprzedałem koledze i nie mam czasu na ponowne wbijanie 30lvl i zdobywanie postaci, dlatego chcę kupić gotowe konto z postaciami i 30 poziomem

Naprawdę nie polecam.

Wydasz pieniądze które potem pójdą w błoto.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Nie tykaj aledrogo. 

Najlepiej zakup konto z jakiejś zagranicznej stronki. Jeżeli dostaniesz bana, to zazwyczaj możesz liczyć na rekompensatę w postaci nowego darmowego konta. 

Opublikowano

Nie polecam kupować konta, bo to i tak skończy się utratą konta. Ale jeśli już chcesz to ebay patrz.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gadanie, ja kupilem i przez 2 lata zadnych problemow.

No to widocznie komuś nie zależało na odzyskaniu konta, po prostu je sprzedał. Ale tak się naciąga ludzi, którzy te konta kupują ;) Rzekłbym, że dzieci.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Proste mam gdzieś zapisane pytania na które trzeba odpowiedzieć, żeby odzyskać utracone konto jak znajde to edytuje, ale to żadna sztuka max 3 dni i masz konto spowrotem, jeżeli zaś uda Ci się to konto utrzymać bez kradzieży około roku może troszkę dłużej i wykonasz kilka płatności to teoretycznie możesz się o to konto kłócić z riotem lub przynajmniej wywalczyć bana, żeby sprzedawca, który odzyskuje swoje konto również nie zyskał, tak było w moim przypadku, konto zostało zbanowane i sprzedawca go nie odzyskał.

Opublikowano

Nie polecam kupować konta, bo to i tak skończy się utratą konta. Ale jeśli już chcesz to ebay patrz.

kupiłem już 3 konta, jak narazie żadnego bana. 1 konto kupiłem od goscia tutaj na mpc, 2gie na allegro i 3cie od kolegi. Tak naprawde nie ma znaczenia gdzie kupujesz i tak łatwo jest cię oszukać, jednak to jest totalnie bez sensu bo jeżeli gosciu Cię oszuka to piszesz do riotu oni banują to konto i tyle, a przez allegro jest szansa odzyskania pieniędzy.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jak juz chcesz kupowac to najbardziej sie oplaca cracked inactive/unverifed. Tanie, i mniejsza szansa, ze je stracisz niz kupno gdziekolwiek indziej, bo wszystko co jest active moze byc w kazdej chwili z supportu odzyskane.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Szansa ze ktos cie oszuka jest zawsze. To juz zalezy na kogo trafisz.

W dzisiejszych czasach to chyba jedynie doswiadczenia sie nie da kupic za pieniedze . I bardzo dobrze.

Nie wazne czy kupujesz dla szpanu przed znajomymi czy dla siebie ogolnie nie polecam.

Wiadomo ze istnieja ludzie ktorzy lubia wydawac grube pieniadze na rozne rzeczy do gry.

Unikalne skiny za 2000 zl do csa czy konta za 2500 zl w challengerze to juz norma . Smieszy mnie ogolnie kupywanie takich rzeczy za takie pieniadze.

Lepiej zrob sobie nowe konto i wbij ten 30 lvl sam teraz szybko sie wbija, wiecej doswiadczenia nabierzesz po drodze.

No ale decyzja nalezy do Ciebie , ja jestem z tych ludzi co wola dojsc do czegos na wlasnym doswiadczeniu a nie na skroty od razu.

A to czy kupisz czy zdobedziesz sam zalezy tylko od Ciebie.

Opublikowano

Nie polecam! W żadnym wypadku, też na to się wrobiłem parę razy przez co właściciel otrzymał konto po paru dniach, nikt nie jest wiarygodny.

Jeżeli faktycznie ktoś powie że są ludzie co sprzedają i mają wyjebke na konto, to was teraz oświece.

za rok za 2 gdy wy nakupicie sobie skinow on normalnie bez problemu sobie odzyska to konto. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...