Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Poppy

WiktoriaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z częstszych pick'ów na mistrzostwach w tym roku.

Osobiście ci ją polecam. Bardzo silna na topie.

Plusy :

Ciężka do ubicia

Stun z E

Bardzo dobre W

Genialne Ulti, można je wykorzystać na wiele sposobów. 

Slow

Minusy :

Osobiście ich nie zauważyłem jeszcze, może jedynie to że nie ma sie w dalszej części gry sporego DMG ale to nie problem.

Opublikowano

Ostatnio nią dużo gram i mogę powiedzieć:

dobra Poppy jest prawie nietykalna na ganki lee sinów, kha zixów etc. (przez swoje W)

Pod full tanka ma dosyć dobry dmg, wygrywa z większością tanków na topie. Chyba nie muszę mówić, że buduję się ją pod full tanka? (broń boże nie rób trinity, tylko gauntleta)

Generalnie ja preferuję taki build:

Sunfire cape, buty sytuacyjne, oblicze ducha (zakładając, że przeciwny team ma AP), randuin's omen i g.a,  a na końcu składasz co chcesz pod tanka. 

No i oczywiście kontruje trochę Siony (E), Jayce'a (E, W). Przyjemnie się nią farmi jak dla mnie, jedynym minusem jest to, że nie masz bardzo dużego wpływu na grę - no bo w końcu nie bijesz tyle dmg co mid/bot. :P

Opublikowano

Według mnie jest bardzo silna E dzięki któremu może stunować W dzięki któremu może ochronić siebie oraz carry ult którym można kogoś przytrzymać bądź kompletnie wyrzucić z team fightu dobry build i tak jak napisali poprzednicy jest prawie nie do ruszenia 

39052_zps71e43729.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...