Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] OTP - Kha'Zix

white95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dzisiaj nietypowe pytanie, sam nie wiem jak o napisać aby brzmiało logicznie :D

Chodzi mniej więcej o to, że jestem One Trickiem Kha Zixa.

Uwielbiam tą postać, ogarnałem całą technikę włącznie z double jumpem itp.

Problem tkwi w tym, że mam jedynie 45% win ratio tą postacią :(

Moje pytanie jest nastepujące: grać nim dalej skoro go lubie czy sobie dać spokój bo i tak ranga spada zamiast się wbijać wyżej > ?

Opublikowano

Mainuj Khazixa bo jest to dobry champion ale żeby wygrywać trzeba się zgrać z synergią całego teamu granie cały czas jedną postacią nie ma za bardzo sensu trzeba tworzyć team compy 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Skoro lubisz nim grać to graj. Z reguły gry mają sprawiać przyjemność. Postać jest ogółem dobra, prawdopodobnie problem leży w Twoim zachowaniu w grze, więc pracuj nad tym, a efekt nadejdzie prędzej czy później.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Katujesz robaka jakby był w jakimkolwiek stopniu trudny  xD

Dalsza gra nim, zwłaszcza, że zapewne spadł twój skill kha zixa to słaba opcja. Zmiana roli zapewne poprawi twoje morale, co powiesz o bycie mid lanerem?  B)

Gangplank bardzo fajna postać. Skaluje się z czasem, więc lepiej nie grać lekkomyślnie i skupić się na farmieniu. Ofc nie możesz dać sobą pomiatać  :lenny:

Globalne utli możesz używać do pomocy teamowi, obrony wierzy itd. Może też posłużyć do ucieczki/dobicia przeciwnika więc luzik

Pograj sobie nim, na początku możesz mieć ciężko ale wszystko przyjdzie z czasem  :yay:

Opublikowano

Nie gram mida a jeśli już muszę do syndrą :)

Drugorzędną pozycją dla mnie jest oczywiście Top a na nim kennen, trundle, malhpite :)

Co do jungli to jestem OTP kha zixa ale grywam skarnerem, Vi, olafem, hecarimem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...