Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Taliyah

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jest ktoś kto pogrywa tą postacią i może się wypowiedzieć na jej temat (mam namyśli kogoś o wyższej dywizji, bo na low rank wszystko działa). Zastanawiam się nad kupnem jej, ponieważ grałem parę normali na koncie kolegi i całkiem przyjemnie się nią gra, jednak jak teraz zobaczyłem, że ma przeliczniki 0,4 od AP to trochę mnie odrzuciło. Gram na koncie plat 1.

Opublikowano

Overpow były gracz ROCCAT a dzisiaj streamer czasem pogrywa tą postacią. Wszystko zależy od tego jak ogarniesz jej mechanikę. Dla mnie mało spotykana w meczach lecz ma potencjał

Cześć.

Opublikowano

Niezły bajer jest z tą postacią, rzadko ją spotykam na platynie ale jak już jest to potrafi grać. 

A mechanika według mnie jest bardzo dobra. Troche czasu poświecić i da radę coś z niej zrobić. 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Przyjemna postać, spory dmg. Kup jeśli lubisz, jednak trzeba się komunikować z drużyną. Jak pokazują statystyki znacznie więcej osób wygrywa nią drużynowe niż solo kolejke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...