Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - czy jest możliwość otrzymania bana za kupno małej ilości coinsów?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest możliwość dostać bana za kupno bardzo małej ilości coins? Dokładniej 10k - max 40k. Zaczynam grać w 17 i chciałem trochę na rozruch, jest to bardzo marna ilość ale już można coś z tym zrobić :) Czy jest szansa, że dostane za takie coś bana?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ogólnie to jeśli byś kupił te coinsy i nawet jeśli by ciebie "wynaleźli" to za pierwszym razem powinieneś TEORETYCZNIE dostać upomnienie, ale z tego co czytałem na forum lubią dać upomnienie za pierwsze przewinienie po czym otrzymasz czyszczenie konta za Bóg wie co nawet jeśli od czasu tamtego upomnienia nie kupowałeś żadnych coinsów.

Opublikowano

Ogólnie to jeśli byś kupił te coinsy i nawet jeśli by ciebie "wynaleźli" to za pierwszym razem powinieneś TEORETYCZNIE dostać upomnienie, ale z tego co czytałem na forum lubią dać upomnienie za pierwsze przewinienie po czym otrzymasz czyszczenie konta za Bóg wie co nawet jeśli od czasu tamtego upomnienia nie kupowałeś żadnych coinsów.

Wiadomo w ogóle o faktycznych przypadkach banów lub ostrzeżeń za to? Bo ostrzeżenie + czyszczenie jestem w stanie ryzykować.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Wiadomo w ogóle o faktycznych przypadkach banów lub ostrzeżeń za to? Bo ostrzeżenie + czyszczenie jestem w stanie ryzykować.

No ostrzeżenia i czyszczenia ludzie dostają bardzo często (popatrz na tematy w FIFA - Cheaty, hacki i trainery)

Ogólnie robią to według tej tablicy:

4lPE9hn.png

Opublikowano

No ostrzeżenia i czyszczenia ludzie dostają bardzo często (popatrz na tematy w FIFA - Cheaty, hacki i trainery)

Ogólnie robią to według tej tablicy:

4lPE9hn.png

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoją 1 odp. Chodzi o to, że czasami dają razem z ostrzeżeniem czyszczenie?

Opublikowano

Zawsze jak zobaczą że kupiłeś coinsy to wyczyszczą Ci konto do zera i dostaniesz na email tzw "żółtą kartę" 

potem już ban na UT

Rekrut
Opublikowano

Ja nie dostałem w FIFIE 15 żadnego ostrzeżenie, po prostu wyczyścili mi konto, ale kupiłem uwaga tylko 50k :D. Więc jak najbardziej możesz mieć usunięty klub.

Opublikowano

Ja kupuje coins regularnie w 16 mam cały skład z toty, teraz w 17 też mam za ok 1mln skład a coins kupione były wszystkie na allegro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...