Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek wydajności, freezy, mulenie

Tomo100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam otóż taki problem, Od pewnego czasu znaczy kilku dni mój komp wariuje normalnie, trzeba czekać około 10 sekund na włączenie strony, całość muli i freezuje się co chwilę, zużycie procesora mimo że wynosi od 7 do 21 % na pulpicie działa jakbym używał 70 lub więcej, paste wyminiłem i całego przeczyściłem, zeskanowałem i nie mam żadnych wirusów, w grze w której mam normalnie ponad 200 fps teraz mam niecałe 15, specyfikacje GTX 960 Intel i7 4770 16GB Ram Windows 7 home premium Czym to może być spowodowane i jak to naprawić? proszę pomóżcie

Opublikowano

Dysk się może sypie, może jednak wirus, tylko słabego antywira masz, może Tryb zasilania jest przełączony na energooszczędny, albo masz zapchany dysk C. Powodów może być masa.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dysk był wymieniany na ssd kingstone pod koniec lipca, zapchany też nie jest bo wszystkie nawet najbardziej lekkie pliki umieszczam na dysku D, korzystam kaspersky anti-virus. Nie wiem co to może być 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...