Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prosze o pomoc

madzia2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialam wrocic do gry moje konto z glowna postacia na androsie zostalo zbanowane. po batali z administracja nie udalo mi sie wygrac i niestety pozegnalam sie z kontem ... zostalo mi konto z dropkiem wojowniczka 31lv ale nie mam nic nawet mieczyka ani groszy na eq.. moze znajdzie sie ktos kto zakonczyl gre na Androsie polski metin i pomoze wesprze.. nawet slabe eq albo pare kk na jakies marne eq. nie prosze o tarcze, riby czy zbroje +9 bo ktos nie gra... bardzo prosze o nie pisanie obrazliwych slow w moja strone jezeli nie chcesz pomoc nie pisz nic trudno :/

Opublikowano

Bo widzisz żeby być pro trzeba tyrac w metina mnóstwo godzin i zarabiac na innych a nie dawać zarobić na sobie:). Taki jest metin, jeśli jeszcze tego nie zrozumielisci to po co w niego grać? Polecam zrobić nową postać i bic metki w m1 ;), siedząc na forum i oczekujac na szczęście nie zdobędziesz eq :|, takie życie. Bez sensu temat, ja bym zamknął go, forum to nie aukcja charytatywna dla leniwych :). Grasz = Masz

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...