Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja opinia na temat tej gry.

Pawent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Trochę pograłem już w tą grę a mianowicie 50h i chciałbym ją odradzić ludzią którzy myślą, że jest to idealna pochodna gra od overwatcha. W tej grze jest w więcej bugów niż postaci, naprawdę. Rozumiem że to jest beta, ale żeby aż tak. Po pierwsze, gdy czekam na rankeda jakieś 5-10min to minimalizuje grę do pulpitu i co 2 rankedy gra mi się zawiesza. Co jakieś 2h klikając na ikonę ranked nic się nie dzieje i nie można sobie pograć dopiero po jakiś 15min znowu działa. Ostatnio nawet w przedczasie meczu wylogowało mnie, w miejscu na login miałem naspamione aaaaa... i po usunięciu dwóch liter gra mi się zawiesiła. Dzisiaj rano grajać rankeda w 2 rundzie zbugowało mi postać i przez całą rundę nie mogłem się ruszyć, ani używać skili oraz poruszać myszką, chociaż gra dalej się toczyła. Dodam, że mam bardzo dobry komputer i nigdy w żadnych grach typu bf, cs, lol  gry mi się nie zawieszały. Wiem, że to banalne ale jak dzieje się to co 2 mecze to można dostać pierdolca, jak nie można nawet zejśc na pulpit ani włączyć menadżera. Dzięki za uwagę.

Opublikowano

Tak po mojej stronie, chyba tłumaczę że w żadnej innej grze nie mam problemów oraz mój sprzet jest na wysokim poziomie.

Opublikowano

Owszem w grze występują bugi, ale nie przeszkadzają one w rozgrywce - przynajmniej mi. Jak zauważyłeś jest to BETA, więc możliwe są bugi, gra cały czas jest rozwijana i idzie w dobrą stronę. Mi osobiście zdarzyło się, że dźwięk był opóźniony, ale nie przeszkadza to w rozgrywce.

xD

Opublikowano

Gra jest spoko ale jeżeli co praktycznie 2 mecz masz cheatera w enemy albo u siebie przy 4800-4900MMR to już się robi śmieszne i żenujące jedyna nadzieja że zresetują ten ranking chociaż i tak prędzej czy później to zrobią ale sam mam ochotę zrobić nowe konto kupić jakiegoś jebanego haxa za 10-15 euro i wbić top 10 graczy zobaczę czy to k***a wgl coś na nich zdziała p******e to co robi hi-rez bo jest to śmieszne (jestem trochę ztiltowany po tym jak przed chwilą gold viktor z 5 poziomem zrobił 150k dmg w około 10minut :)

Opublikowano

Gra jest spoko ale jeżeli co praktycznie 2 mecz masz cheatera w enemy albo u siebie przy 4800-4900MMR to już się robi śmieszne i żenujące jedyna nadzieja że zresetują ten ranking chociaż i tak prędzej czy później to zrobią ale sam mam ochotę zrobić nowe konto kupić jakiegoś jebanego haxa za 10-15 euro i wbić top 10 graczy zobaczę czy to k***a wgl coś na nich zdziała p******e to co robi hi-rez bo jest to śmieszne (jestem trochę ztiltowany po tym jak przed chwilą gold viktor z 5 poziomem zrobił 150k dmg w około 10minut :)

To głownie wita bety, bo hi-rez bardziej się zajmuje teraz optymalizacją gry, aniżeli antycheatem. Jestem w 100% pewny, że przy premierze problem się sam rozwiąże, bo w Smite anticheat jest naprawdę dobry. Wystarczy poczekać

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja również nie doświadczyłem "aż" takich bugów jak opisuje autor tematu. Natomiast co do cheaterów i pomniejszych bugów to jestem niemal pewny, że to kwestia czasu. Hi-rez ma spore doświadczenie na rynku gier sieciowych, tak jak napisał @Shazzy to beta, wystarczy poczekać.

BTW niejeden tytuł po oficjalnej premierze jest bardziej zbugowany  B)

Opublikowano

Btw polecam talie na fernado gdzie możesz puszczać ciągle fireballe spamujesz Q>Q>Q>Q>Q>Q>Q>Q>Q cała topa wraz z team burito chcą resetu leadera ja aktualnie mam około 4800pkt zresetują do około 3600 tak stawiam

To głownie wita bety, bo hi-rez bardziej się zajmuje teraz optymalizacją gry, aniżeli antycheatem. Jestem w 100% pewny, że przy premierze problem się sam rozwiąże, bo w Smite anticheat jest naprawdę dobry. Wystarczy poczekać

Wiem o tym ale przez to duża część graczy przez to odchodzi z tej gry 

Opublikowano

Btw polecam talie na fernado gdzie możesz puszczać ciągle fireballe spamujesz Q>Q>Q>Q>Q>Q>Q>Q>Q cała topa wraz z team burito chcą resetu leadera ja aktualnie mam około 4800pkt zresetują do około 3600 tak stawiam

Podasz tą talie? :P

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Ja już odszedłem od tej gry, nie powiem gdyby nie te bugi które doprowadzają do kurwicy, gra byłaby ciekawa i warta uwagi.

Opublikowano

nie doznałem żadnego z ww bugów w mojej 178h 56minutowej grze, jedyny bug to brak dzwieku broni (pod warunkiem ze nie wybierzesz skina broni) 

Opublikowano

Odradzanie graczom gry w trakcie działania bety - seems legit. Nie pisz nawet takich tematów, że odradzasz grę bo cziter, bo bugi, bo to, bo tamto. Ja jakoś nie narzekam na betę, po to ona jest, aby większe lub mniejsze błędy zostały wyeliminowane. Nie spotkałem żadnego czitera, ciężko w ogóle rozpoznać kogoś takiego, więc nie mówcie, że wiecie, że to cziter i ma haksy. Gra jest na dobrej drodze, wystarczy ją odpowiednio zoptymalizować i zająć się antycheatem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

U mnie gra się bardzo dobrze, chociaż sprzęt mam  średniej klasy ani razu mi się nie zawiesiło, wymaga mało internetu, film się nie ładuje, a gra idzie bez laga :)

Z cheaterami się nie spotkałem, ale na pewno jacyś są :D

Opublikowano

JA TO ssamo ani jednego buga nie doświadczyłem mimo że to beta. 

Opublikowano

Gra nie jest pochodna od overwatcha tworca paladins pisal nawet ze to overwatch jest kopia a nie paladins i to nawet jest prawda :/ bolesna ale prawda 

http://pl.ign.com/paladins/7406/news/deweloper-gry-paladins-twierdzi-ze-tytul-nie-jest-klonem-ove

http://www.gram.pl/news/2016/09/21/tworcy-paladins-bronia-sie-przed-zarzutami-o-inspirowanie-sie-overwatch.shtml

Opublikowano

Gra nie jest pochodna od overwatcha tworca paladins pisal nawet ze to overwatch jest kopia a nie paladins i to nawet jest prawda :/ bolesna ale prawda 

http://pl.ign.com/paladins/7406/news/deweloper-gry-paladins-twierdzi-ze-tytul-nie-jest-klonem-ove

http://www.gram.pl/news/2016/09/21/tworcy-paladins-bronia-sie-przed-zarzutami-o-inspirowanie-sie-overwatch.shtml

No bo Palladins wyszło dużo, dużo wcześniej. Koncept arty były już grubo przed Overwatchem, a Blizz wykorzystał okazję i po prostu wypuścił lepszą wersję Paladins.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...