Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry

GGALIN1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

szukam gry mmo ktora bedzie mnie cieszyła od początku, a nie dopiero gdy osiągnę ktorys tam poziom i nie będzie zbyt skomplikowana (gdy długo musze poznawać gre to mi sie szybko odechciewa). Bieganie od npc do npc mnie męczy. Odpadają płatne bo nie wiem czy bede chcial grac, ostatnio wszystko szybko zaczyna mnie nudzić. Cs, lol, tibia, metin2 (bo gralem na antarisie i nie mam ochoty drugi raz zaczynać od 0) i karcianki też mi nie odpowiadają

daję lajki

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Wowa sobie sprawdź. Darmowy trial do 20 poziomu. Jedyne mmo, które jeszcze żyje.

Ewentualnie Guild Wars 2.

Nie jedyne, jest wiele grywalnych mmo. Jedynie gry wydawane przez gameforge cieszą się złą opinią, bo nikomu nie chce się bawić w p2w i w ten sposób tracą zarówno stałych jak i nowych graczy.

Od siebie polecam blade & soul, gra błędnie uważana za wymarła, bo większości znudziła się po miesiącu grania. Poza drobnymi lagami, nie można jej więcej zarzucić. Cały czas jest obieg graczy, jedni odchodzą, ale na ich miejsce przychodzą nowi. Wow i guild wars mają opcje b2p, tym samym producent nie musi żerować na graczach za pomocą item shopu i dlatego mają taką popularność.

Opublikowano

wczoraj spróbowalem grać w wowa na prywatnym serwie ale juz po dwoch pierwszych misjach mam dość. Latać od npc do npc i bić mobki no super gra. Niestety nie mam autyzmu. No cóż, tego wynika ze mmo nie jest dla mnie, chociaż musze przyznać, że antaris bardzo mi sie podobał, niejedną noc sie zarywało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...