Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wbija się 30 lvl?

domiix21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ile wbija się 30lvl na wescie? Bo kiedyś to około 2-3mies bez boostów, ale cos zmieniali, że na rosyjskim serwerze o połowe krócej się expi i teraz nie wiem czy to już działa czy nie?

Opublikowano

Juuż dawno zmniejszyli wymagany exp o 50%, teraz jest na prawdę bardzo łatwo wbić poziom 30, moim zdaniem trochę za łatwo bo potem rankedy grają takie nie doroby umysłowe, że szkoda gadać.

Opublikowano

Juuż dawno zmniejszyli wymagany exp o 50%, teraz jest na prawdę bardzo łatwo wbić poziom 30, moim zdaniem trochę za łatwo bo potem rankedy grają takie nie doroby umysłowe, że szkoda gadać.

myślisz, że jak ktośte 50% więcej pogra, to już będzie ładnie ogarniał?

lata praktyki synu :)

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

Myślę, że jeżeli poziom osiąga się dwa razy trudniej, to większość przynajmniej podłapie coś z tej gry, a obecnie jest tak, że zazwyczaj gra się przeciwko całemu Twojemu teamowi, który jakby na siłę chce przegrać grę (nie wiem jak jest powyżej Silvera I)

Opublikowano

Temat o rankedach czo ilości czasu jaki wbija sie 30lvl? Gram od mniej więcej 20 października i mam 29lvl, grając przeważnie 2/3 mecze dziennie. W weekendy  to ok 4/5 mecze.

Opublikowano

moim zdaniem trochę za łatwo bo potem rankedy grają takie nie doroby umysłowe, że szkoda gadać.

Myślę, że jeżeli poziom osiąga się dwa razy trudniej, to większość przynajmniej podłapie coś z tej gry, a obecnie jest tak, że zazwyczaj gra się przeciwko całemu Twojemu teamowi, który jakby na siłę chce przegrać grę (nie wiem jak jest powyżej Silvera I)

A co mają do tego rankedy? Imo, koleś wjedzie na silverka lub brąz - to są takie właśnie dywizje, no offense. Typowy syndrom gracza z niższych dywizji, który całe życie będzie drużynkę obwiniał. Mogę się z wami założyć, że wjadę na specta i w ciągu pierwszych 5 minut gry znajdę błąd w zagraniu ~ mówię tutaj o graczu, co gra przeciwko całemu teamowi.

Jeśli chodzi natomiast o czas, to na czilku w miecha powinieneś wbić.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Pierdolisz głupoty.

Opublikowano

Zależnie od tego, ile grasz w lola dziennie. Mogą to byc 4-5 dni z dbl xp boostem i grą cały dzien, a mogą to byc dwa-trzy tygodnie z mniejsza częstotliwością grania.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Mój ziomek zmieścił się w mniej niż 3 tygodniach we wbijaniu 30 lvl'a. Kwestia tego z jaką częstotliwością grasz. On grał prawie cały dzień, a to robi swoje xD

Opublikowano

Mój ziomek zmieścił się w mniej niż 3 tygodniach we wbijaniu 30 lvl'a. Kwestia tego z jaką częstotliwością grasz. On grał prawie cały dzień, a to robi swoje xD

Współczuję mu.

@top 2-3 z double boost'em

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Przeważnie teraz do miesiąca się expi. Jeśli chcesz możemy na West pograć razem bo też expię konto.

To dawaj, zaproś mnie ja nowy i na WESCIE bede gral

Opublikowano

Imo troszeczkę głupkowate pytanie. Oczywiście teraz szybciej expi się konto ze względu na zmiany wprowadzone przez RIOT, ale to zależy przede wszystkim od tego, ile średnio gier dziennie planujesz grać.

giphy.gif

Opublikowano

Dalej tak samo mordeczko

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Aktualnie 30 LvL Wbija się dość szybko Riot zmniejszył potrzebne doświadczenie do wbicia 30 poziomu na każdym poziomie o połowe. 

Także #FreeExp

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Właśnie to zależy ile czasu spędzasz na grze, i ile z tego wygrasz licząc 50% na 50% z boostem to szybko na aramie.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...