Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JOYSTICK 0.43.3 na Androida

Midio700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem pewien filmik(link niżej) odnośnie tego całego joysticka i sam postanowiłem spróbować pograć na tym a gdy już zacząłem grać to zauważyłem pewną ważna sprawę która sprawia że to jednak nie działa xD 
1- nie można odpierać pokestopów
2-nie da się załapać pokemonów gdyż każdy wyskakuje i ucieka z pokeballa za każdym razem
3-nie można przejmować gymów ani wrzucać poksów 

I chciałbym się spytać społeczność mpcforum czym to jest spowodowane niby działa ale nie do końca czy to jest jakiś tylko chwyt marketingowy aby ludzie pobierali aplikacje które są potrzebne aby ten joystick działał wytłumaczcie mi to Proszę :).

Wcześniej wspomniany filmik: https://www.youtube.com/watch?v=3jfCVULi5pY

Opublikowano

To jest kochany softban (to co napisałeś, uciekające poki, brak opcji otwierania pokestopów i td)....jest masa tricków jak pozbyć sie softbana ale mieli to zmienić...softbany są na kilka godzin do 24h więc sb poczekasz na ub (jeżeli zmienili).

Spróbuj podjeść do jakiegoś stopa i 40 razy obrócić :)

w5cNAHm.png

Opublikowano

To chyba nie jest softban bo jak jeżdze z kolegami bez fly GPS to wszystko działa a tak tylko w tym flygps nie działaja pokestopy itp xD. I znów dzisiaj rano juz 2 raz udało mi się to uruchomić tak ze działało ale po 30 minutach grania wyjebalo mi fly GPS i wszystkie aplikacje oprócz poksow (czasami tak u mnie po prostu jest) i jak chciałem znów odpalić to juz nie działało i znów się pokestopow nie dało odbierać itp

Opublikowano

To chyba nie jest softban bo jak jeżdze z kolegami bez fly GPS to wszystko działa a tak tylko w tym flygps nie działaja pokestopy itp xD. I znów dzisiaj rano juz 2 raz udało mi się to uruchomić tak ze działało ale po 30 minutach grania wyjebalo mi fly GPS i wszystkie aplikacje oprócz poksow (czasami tak u mnie po prostu jest) i jak chciałem znów odpalić to juz nie działało i znów się pokestopow nie dało odbierać itp

Jeżeli to nie jest softban to co to może być?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Gdy wchodze w tą apke wyskakuje że musze włączyć pozorowanie likalizacji zeby działała, a gdy to włączę to wyskakuje błąd w pokemonach filed to detect location. Da sie coś z tym zrobic?

Opublikowano

Ehhh Niantic już dawno temu wprowadziło szereg zabezpieczeń m.in przeciwko fake gps (pozorowanie lokalizacji), root telefonu i tp...w momencie gdy apka wykrywa fake gps-a wyskakuje Ci ten błąd (nawet bez tej informacji łatwo jest się domyślić...nikt nie każe Ci znać języków obcych ale wklepać ten error w google tłumacz każdy może ^^). Co z tym zrobić? Najlepiej poczekać na boty lub ubrać się ciepło i latać po dworze :P 

A tak bardziej poważnie, jak mnie pamieć nie myli to gdzieś na forum jest sposób jak obejść większość (jak nie wszystkie) zabezpieczenia i móc "latać" po całym świecie.

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ja korzystam z takiego Fake GPS Go i ten mi działa, wcześniej próbowałam różnych innych i było : failed to detect location, a ten joystic normalnie działa na Androidzie 6.0

c27b07176b2cffc0copyfr4.gif
Opublikowano

FlyGPS 4.0.5 mam na androida 6.0 i mi diałą jednak po około 30 minutach grania i łapania poksów w sansta monice dostaje softbana na około 2 godziny i potem znów mi działa xD.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...