Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na sprawdzanie hasła

zastur123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje prosty skrypt dostep tylko dla opa otoz na komende /ahaslo (nick) - jak juz wczoraj pisalem na pewnym forum potrzebuje na serwer nie do wkradania sie na jakies konta lecz na serwer ktory sklada sie z 90% skryptow.

Opublikowano

Otoz chodzi o to ze administrator ma dostep do hasel - wytlumacze krotko (do czego mi to sluzy? weryfikowania graczy) tylko op ma dostep do /ahaslo (nick gracza) po wpisaniu wyswietla sie haslo gracza z ktorego on sie loguje przez /login lub /l

Opublikowano

@topic

Dobra wali mnie to że dostanę pkt karne ale muszę, przez taką ciemną masę jak ty jest coraz więcej włamań na konta... Ten skrypt jest ci tylko potrzebny po to aby zaprosić pewnego gracza zdobyć jego hasło, i wejść potem na inny serwer. A może się mylę ?

Na miejscu administracji dałbym ci bana na tym forum, ale nie jestem nią więc nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia.

Opublikowano

@topic

Dobra wali mnie to że dostanę pkt karne ale muszę, przez taką ciemną masę jak ty jest coraz więcej włamań na konta... Ten skrypt jest ci tylko potrzebny po to aby zaprosić pewnego gracza zdobyć jego hasło, i wejść potem na inny serwer. A może się mylę ?

Na miejscu administracji dałbym ci bana na tym forum, ale nie jestem nią więc nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia.

Popieram. 

Opublikowano

Popieram, I tak ci nikt tego skryptu nie zrobi, bo nie wie, jakie masz skrypty np. na logowanie. 

Poza tym, to taki skrypt może być wykorzystany tylko w złych celach. Kogo to obchodzi jakie kto ma hasło? Hasło nie jest tworzone po to na takich serwerach, żeby ktoś mógł sobie je znać ...

bjk8v7f.png

Opublikowano

Po ch;ja mam wchodzic komus na konto? Bez sensu jest wchodzenie na konta i rozwalanie, jak bym chcial to bym powchodizl na 50%tych slabych serwerkow z ? przed nickiem admina i mialbym permisje opa, otoz serwer podiada 90% skryptow nie ma zadnego authme - potrzebuje skryptu do celu weryfikowania graczy i ich tozsamosci (ich ip tez dobrze jak by sie tam znalazlo - zaraz powiecie ze chce DDOSowac graczy swojego serwera pffff) jezeli ktos jest na tyle uprzejmy prosze kontakt na PRIV bo jak widac i tutaj zaczyna sie gowo burza :)

Opublikowano

Jeszcze do Ciebie nie dotarło, że nikt Ci tego nie zrobi?

a administracja z tym tematem nic nie zrobi typek chce 

zapisywanie ip i haseł pewnie cele programistyczne :

@AntyWarn a może być hashowane hasło i ip?

Opublikowano

@zastur123 jeżeli masz na serwerze 90% skryptów i nie masz żadnego pluginu do autoryzacji, to daj chociaż na to skrypt, bo skąd mamy znać zmienne? A może jeszcze chcesz, abyśmy Ci napisali cały skrypt autoryzacji? Śmieszny jesteś człowieczku. Jeżeli chcesz taki skrypt to niestety musisz sam go zrobić.

@AntyBlezur tutaj możesz coś znaleść: http://njol.ch/projects/skript/doc/

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Masz;

On command /login:

Log .... .

Można to zrobić na takiej zasadzoe

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Up chciałbyś...

Ja popieram kolegów wyżej.

Nikt O ZDROWYCH ROZUMACH (#Up Oo) ci tego nie napisze.

Po co ci jest to potrzebne? Kogoś hasło jego sprawa.
A nie że ty będziesz sprawdzał komuś hasło i wchodził na inne serwery.

Kolejne dziecko do kolekcji.

Proszę adminów o usunięcie tego żałosnego tematu!!!

@Antywarnbodostanepewnie

Pisz PW to ci napisze za 100zł

Bo to jest wiesz

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@topic

Popieram..

2LaT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...