Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Certyfikat, Dostepnosc A Nie Dzialajacy Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W moim temacie, nie dziala warrock, znalazlem chyba... przyczyne tego problemu... 06.06.10 wczoraj bylo wszystko good... ale dzisaij po szkole warrock juz mi sie nie wlaczal no i pomyslalem ze chyab wirusy albo cos innego ale to nie jest problem raczej.. na stronce warrock.com nie moge sie zalogowac pisze ze zle passy.. moja postac jest z moimi kilami i ded and ratio... to powiedzialem wskocze na poczte gmail i tu feler, pisze ze nie mam wlaczonych wtycek cooki czy jakos tak wlaczylem je z 10 razy ale to nic nie pomaga, przegladarka google chrome, to pomyslalem, wlacze explolera - 8, wlaczylem gmail i tu wyskoczylo - Wystąpił problem z certyfikatem zabezpieczeń tej witryny sieci Web, Certyfikat zabezpieczeń przedstawiony przez witrynę sieci Web wygasł lub nie jest jeszcze ważny.

I mowie WTF bylo wczoraj good a dzisiaj co sie zrobilo??!!! warrock nie dziala, stronki nie wchodza niektore, poczta, konto warrocka moje tez nie da sie zalogowac, no ja juz nie wiem co sie dzieje z tym pc;//

Prosze kto wie jak rozwiazac ten problem...

PS:

1. Przed formatem warrock nie dzialal, po formacie i tak nie dziala

2. Opcje oferowane przez przegladarki aby, ominac Certyfikat lub jakies cooki nie dzialaja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm a więc tak wchodząc na stronkę www.warrock.net przez ie zawsze coś tam wyczyta poprostu to jest gówno...

Po za tym końcówka jest net a nie com;p Hmm dalej co do logowania się na konto spróbój zalogować się na www.gamersfirst.com poprzez przeglądarkę mozilla firefoz powinno zadziałać.. też mam problemy z zalogowaniem się na tą stronkę za pomocą opery... gogle chrome też mi nie dizałały ostatnio...

Teraz przejdźmy do Warrocka dokładnie to co się dzieje bo nie wiem nie opisałeś problemu napisałeś tylko ze warrock Ci nie dizała... opisz dokładniej swój problem a postaram Ci się pomóc... jeśli pojawia Ci się jakiś komunikat to zrób ss i wstaw go tutaj a będzie mi dużo łatwiej pomóć Tobie...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Dobra to tak:

1.Warrock nie dziala, nie wlacza sie, no laduje sie do konca hack shield a potem nic, cisza

2.na Exploler i hrome i fire fox wyskakuja te same bledy na poczcie gmail,

3. Przez te 3 przegladarki nie chce mi i tak wbic , lognac sie na glowna strone warrocka, albo na ta biala gamesoft, ale o dziwo u mojego kolegi te konto wchodzi ... u mnie pisze ze zle passy.. wtf.. :unsure:

4. Dzisiaj jest makabrycznie wczoraj 6.06.10 bylo 100% spoko i tak z 3 lata temu odkad mam pc ... :(

5. Scriny: <_<

592a3de920646_post-198282-127593788411_thumb.png

592a3de986a6a_post-198282-127593792338_thumb.png

592a3de9ec5ff_post-198282-127593794067_thumb.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm spróbuj wejść przez operę... ja normalnie mogę się zalogować.... na gmailu i wejść na sytonkę warrocka.. choć mam problem z logowaniem (ale tak zawsze miałem)

Pousuwaj ciasteczka w tych szystkich przeglądarkach.... dziwny przypadek... może masz jakiegoś wira na kompie... przeskanuj go...

A co do wr... hmm wyłącz antywirusa zaporę systemową.. podczas uruchamiania wr powyłączaj też zbędne programy ..... sprawdż neta czy dobzre działa.....

Jeśli nie pomoże to gruntowne czyszczesnie kompa...

Usuwasz wr wywalasz wszystkie pozostałości po wr foldery zdjęcia zapiski itp itd (bo nie wszystko się usuwa wraz z deinstalacją) czyścisz kompa ccleanerem rejestry także ściągasz najnowszą instalkę instalujesz i zobaczymy powinno zadziałać...;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

a no widzisz...

starałem się jakoś pomóc..

ale aż tak się nie znam na kompach...

hmm praktycznie gdyby nie wr to bym sie wcale nie znał... i tak zawsze wszystko robi mi informatyk...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...