Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu w grze rankingowej nie siadają hedy?

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że jest to głupie pytanie i dużo osób napisze "Bo źle celujesz", "Bo jesteś słaby" itd... Ale chodzi o to że trenuje praktycznie codziennie na mapkach które poprawiają celność, reakcje itp. Na tych mapkach wszystko zaczyna wychodzić coraz lepiej. Z godziny na godzine strzelam coraz ładniejsze banie. Mam jak coś Golda4 i przegrane ponad 300godzin. Wracając do tematu. Na tych mapkach np: training_aim_csgo2 wykręcam wynik (przy odstępem pojawienia się kropek 0.25 i szybkością ich znikania 0.50) ok. 70-80. I muszę przyznać że mój czas reakcji jest dosyć dobry jak na tą rangę... Ale jak przychodzi co do czego nie mogę praktycznie nic ustrzelić... Znaczy jasne... Zabijam.. I to bardzo często otwieram tabelę... Ale bardzo rzadko uda mi się trafić w głowę....  

Opublikowano

Zacznij trafiać :D

Inny tickrate i ustawienia serwera powoduje, ze jest inne strzelanie

Opublikowano

Czego to ludzie wymagają od siebie mając 300h :v

Jak będziesz mial 2500h i dalej nie będziesz trafiał głów to wróć z tematem

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jeśli sadzisz niezłe HEAD'y na treningu, a na MM nie to wina po stronie serwera aktualnie serwery MM mają 64 TK, kiedyś maiły 128 TK, co moim zdaniem było bardzo dobre :) No istnieje jeszcze opcja, że prawdopodobnie jesteś noob'kiem ze słabym łączem :D.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Zazwyczaj tak jest, że na "treningu" nam wszystko siada, a na turniejówkach już nie i nie potrafię tego wytłumaczyć, bo mam w sumie to samo. Na DM/warsztatach czuje forme, a wejde do meczu i jest lipa.

Opublikowano

Zazwyczaj tak jest, że na "treningu" nam wszystko siada, a na turniejówkach już nie i nie potrafię tego wytłumaczyć, bo mam w sumie to samo. Na DM/warsztatach czuje forme, a wejde do meczu i jest lipa.

Czujesz formę ? A jak pachnie :D

@top

Ok, może być to stres, bo możesz zlamić i stracić w oczach "SP0Ł3CZN0ŚC1" (Bądź stracić rangę)

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Opublikowano

Czego ty wymagasz mając 300 godzin w grze... A o synchronizacji poruszania się i strzelania to słyszałeś? O prawidłowym wychylaniu? Tickrate? Inne ustawienia serwera? Ping ? No..

Opublikowano

Apeluje do was gracze GOŁA - Jak spotkam, k***a chociaż jeden raz typa co z Five-seven'em wyleci mi z shorta jak na wrotach to znajde i zabije.

A tak na poważnie - 64 tickrate :/

Opublikowano

Strzelasz do kropek, w większości są to onetapy. Na MM przeciwnicy się ruszają i strzelają do Cb. Takie mapy są dobre na początek. Pograj sobie jakieś DM

Opublikowano

Siadają .

Jedynym problemem jest to ze mozesz stac za sciana a pasc po ktos spreya puścił kilka sekund przed schowaniem się.

Opublikowano

1. Kropki to nie glowy, wiec co to ma do rzeczy?

2. Masz golda, wiec napewno nie mozesz bym takim screamem, bo bys w nim nie siedzial.

3. Nie graj tych mapek tylko DM only hs, zapewne beda to serwery 128 tickrate, tam sie poruszasz, inni sie ruszaja itp, wiec tam sprawdzaj sie w strzelaniu glow.

4. 64tick serwer to tez jakis problem.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Graj 30-40 min codziennie na serwerach only hs. Z czasem mózg ci się przestawi na tryb "celuj w glowę". Mam nadzieję że pomogłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...