Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO crashuje po załadowaniu mapy

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam z tym crashem zrobić?, czasem mi się uda zagrać 1 lub 2 rankedy a potem crash za 3 razem.

Przeinstalowywałem CS'a i formatowałem dysk - nie pomogło.

Opublikowano

W każdej innej grze i przy normalnym działaniu PC'ta wszystko śmiga dobrze więc raczej to nie dysk.

Quad Q6600

2x1GB DDR2

GA-G31M-S2L

Radeon HD6670

Opublikowano

W każdej innej grze i przy normalnym działaniu PC'ta wszystko śmiga dobrze więc raczej to nie dysk.

Quad Q6600

2x1GB DDR2

GA-G31M-S2L

Radeon HD6670

Jaki system ilu bitowy ?

@Edit

cl_disablehtmlmotd 1 - sprawdz ta komende, wyłącza ona motd

Opublikowano

Wina systemu 

Ale jak crashuje?     Że wyłacza gre i wyrzuca na pulpit czy blue screena ci wywala? 

Opublikowano

również mam z tym problem...

nie wiem czasami czy problem nie leży po win 7 32 bit... kumple maja win 8 64 bit / win 10 i im nie crashuje :x 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Po wejściu do gry pierwsze co zmień rozdzielczość na losowa , zatwierdz. Następnie ustaw swoją i zatwierdz. Ja tak robię od około 3msc i nie crashuje mi się już.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

AMD 2x 3.1ghz

Karta nVidia 768mb ddr5 (stara standardowka)

Dysk 500

Wymagania all na low. W ustawieniach karty pozmieniane wszystko wg poradników, komendy.

Stale 70-80 fps bez spadków

Rozdzialka 4:3 1280x1050 bodajże jak dobrze pamiętam, monitor 22" 60hz

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

AMD 2x 3.1ghz

Karta nVidia 768mb ddr5 (stara standardowka)

Dysk 500

Wymagania all na low. W ustawieniach karty pozmieniane wszystko wg poradników, komendy.

Stale 70-80 fps bez spadków

Rozdzialka 4:3 1280x1050 bodajże jak dobrze pamiętam, monitor 22" 60hz

I co tak za każdym razem gdy chcesz zagrać turniejówke to zmieniasz rozdzielczość ? 

Opublikowano

Wina leży systemu 32 bit miałem to samo w innych grach z cs to samo było właczam cs Odpalam turniejowego przy końcówce ładowania błąd z brak odpowiedzi zastanawiałem się co jest przyczyną antywirus? 
wyłączyłem go i nadal nic postanowiłem sformatować komputer i wgrać 64bit i wszystko działa do teraz Polecam reinstalacje systemu mi pomogło mam nadzieje że tobie też .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...