Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamienik Image Search

Ultor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

nie wiem czemu nie działa mi image search (nawet ten imagesearch2015.au3 opisany tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=Hy-va-155HY)

stąd moje pytanie: czy jest jakiś zamiennik? Do prostych rzeczy używam pixel searcha ale w przypadku Lounchera LoLa (w którym chce robić bota) wiele pixeli się powtarza i bot nieprecyzyjnie naciska przycisk.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest , znaczy się będzie jak sobie napiszesz bo innych raczej nie ma albo są rozwiązania własne do botów itp. 

Standardowy do Autoit działa wszystkim więc u ciebie też powinien chyba że źle na piszesz skrypt albo masz nie zainstalowane biblioteki pod odpowiedni system. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Plik .dll na 64 bit wrzuciłem do windowsa, a .au3 do includów.

Coś jeszcze powinienem mieć?

Opublikowano

Chyba logiczne że właściwie napisany skrypt i właściwe obrazki. 

Opublikowano

Nie masz albo masz złą bibliotekę. 

Mousemove i mouseclick ( move i clik w jednym )  to to samo w sumie, więc wystarczy klik z koordynatami 

Opublikowano

eh, a wiesz może skąd pobrać działającą biblioteke na windowsa 10 64 bit?

Próbowałem już w zasadzie wszystkie, raz wrzucałem plik do foderu z windowsem, a raz do folderu ze skryptem i żaden sposób nie działa

Opublikowano

Nie mam, więc ci nie dam, biblioteka musi być do wersji skryptu jaką używasz, kierunek forum Autoit.com i poszukaj sobie w tematach 

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...