Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko na temat używania czitków na Metin2.pl

paul122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań:

1. Czy jeśli się używa hacków np: m2bob to bana się dostaje z automatu czy musi cie gm zobaczyć?

2. Bana się dostaje na email czy ip? Czy po zbanowaniu mogę znowu założyć konto.

Opublikowano

Czyli gm musi to widzieć że hakuje lub mieć jakiś inny dowód w postaci screena? po logach zbanowac nie może? czyli grając bezpiecznie bana się nie dostanie?

Albo inaczej czy wykorzystując te same opcje co w auto łowach może gm dojść do tego ze ma sie bota?

Opublikowano

Ja miałem odpalone auto łowy to, że sam bije a na modzie poty i skilei wykrywacz gm widzialem, ze mnie sprawdzał był koło mnie, ale bez przypału.

Opublikowano

Tak był koło mnie najwidoczniej ktoś mu w grze napisał, że bot tu i tu, ale miałem mówie odpalone autołowy to, że sam chodzi i bije po grupce, a w modzie auto poty i skile to co można odpalić w płatnych autołowach. No i bez przypału expiłem tak zostawiając na noc postać :yay:

Opublikowano

Ja mam włączone anty ban że ma zmieniać ch gdy gracz będzie obok mnie i tym sposobem mam 58 lvl bez bana  ale coś teraz M2bob nie działa ;(

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...