Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - alternatywny quen nie leczy tylko zabiera hp

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gram nową grę plus na poziomie trudności Death march(nie pamiętam jak to było w polskiej wersji ale ten najtrudniejszy)

Mam 90 poziom i praktycznie wszystkie umiejętności z szermierki (tylko 3 sloty dla alternatywnego quen, mocy quen i odpechnięcia z quen)

Problem polega na tym, że gdy walczę nawet z grupką bandytów którzy mają po 65 lvle i trzymam alternatywny quen to po jednym uderzeniu schodzi mi cała energia, a ja zamiast wyleczyć się tracę punkty życia.Pomyślałem, że to dlatego że nie mam nic pod moc znaków(oprócz 25% ze skilla quen)

No to z konsoli poleceń "wyczarowałem" sobie 10 większych glifów quen i wsadziłem do zbroi(mistrzowska wilka)

Teraz gdy atakują mnie bandyci z 65 lvlami to quen i energia co prawda też schodzi na jednego hita, ale czasami przywraca mi trochę życia a czasami też trochę zabiera

O przeciwnikach z poziomem o 2 wyższym ode mnie w ogóle nie wspominam, bo tam quen schodzi od razu i zabiera ze sobą pół hp

Dzisiaj zainteresowałem się alternatywną wersją tego znaku, bo do tej pory moja walka polegała na rzuceniu podstawowego quen na wszelki wypadek, i potem parowanie ataków, uniki, jednym słowem sama szermierka a quen odpalałem na wszelki wypadek.

Co jest nie tak?Mam za małą moc znaków(110%), czy to ten poziom trudności?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

We wszystkich momentach gry jest praktycznie to samo
Nagrałem filmik na ktorym pokazuje o co chodzi(mam w kazdym elemencie wiekszy glif quen)

O co tu chodzi?

Poprawiłem link. Milian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...