Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd service pack 1 podczas uruchamiania

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta gra to prawdziwa katorga, wczoraj zainstalowałem H1Z1, odpalam i błąd który dotyczył Service Packa którego się pozbyłem, następnie gdy odpalam PLAY, pojawia mi się błąd ,że program przestał działać, chwile jeszcze pojawia się intro ładowania gry i się wyłącza po czym wywala mnie na stronę tejże gry. Jest jakiś sposób aby to naprawić? Chciałem zobaczyć co się zmieniło od pół roku ale wtedy też nie mogłem odpalić przez jakiś zje**** błąd i dałem spokój.

Opublikowano

Windows 7 orginalny czy pirat ?

myślę ,że to nie wina systemu no kiedyś normalnie na tym samym systemie uruchamiałem i było ok, sprawdzałem spojność plików gry na steam bo tak wcześniej wiele problemów rozwiązywano ale nic..

Opublikowano

@_Venti może i kiedyś działało na tym samym systemie ale teraz najwidoczniej coś się zmieniło po ostatnich aktualizacjach i gra nie działa na pirackich systemach 7. 

Rozwiązaniem jest zainwestowanie w nowy system lub poczekanie aż znajdą ten błąd co pewnie trochę im zajmie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...