Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2 Us (Z8Games)

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Polski metek mi się troszeczkę znudził . Ciągłe teksty typu " podexpjisz , sellne skure tygrysa , kupje tygryśom zbroje i wiele wiele więcej " bardzo mi obrzydziły Polskiego Metin2 . Planuję teraz zagrać na Tym od z8Games . Aby było ciekawiej , chciałbym pograć ninją . Jak myślicie jak można tam zarobić . Nie mówie tutaj o sumkach jakieś 60 kk na dzień , ale takie zgrabne sumki jakieś 6kk coś takiego ;d

Oczywiście liczę na liczne odpowiedzi jak zarobić , ale też jakie klasy najszybciej można rozwinąć , na jakiej postaci najlepiej się będzie grało , i dlaczego tą klasę wybraliście ...

czyli: Zarobić można tak , można grać "Surą Mentalem" + są takie a - są takie , i najlepiej rozwinąć postać pod pozorem takim i takim " Będe nagradzał 20x plusików i 2x piątki lub 20x minusików i 2x jedynki ^^

Pozdrawiam

I jeśli nie ten dział czy cuś takiego ( prefix albo co ) to proszę to jakoś przenieść czy coś tam

Opublikowano

Zarobek

1.)

a) DT, ulepszanie ebonów i innych syfów,

B ) FishBot (działa ten najzwyklejszy co naciska F3 i F4)

c) Można Metki nawalać

Postać

1.) Wojownik Mental

+w miare tanie KU (co ostatnio grałem to silne do max 400k)

+Mentalowi trzeba pro broń, nie to co u bodego, że trzeba hełm, tarcze itp.

-- u mentala jakoś nie mam bo to sprawdzona dla mnie postać ;)

2.) Sura WP

+Jeszcze tańsze KU

+Tańsze EQ w porównaniu do wojownika

-Troche dennie się expi na mniejszym lvl'u i ze słabymi skillami

To na tyle ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Osobiście sam mam zamiar grać Daggerem. Zaraz wejde na serwer i podam ci ceny KU

Trująca 50k

Wirujący 80k

W sumie KU nie powinno być droższe niż dla mentala lub WP. Najdrożej stoi Aura Miecza, bo aż po 800k

Opublikowano

Zasadzka to po 130k max jak na FK to mam jakieś ^^

Chyba z dwie odnośnie zarabiania Fishbot jest nie opłacalny Jedynie co może ten prowizoryczny exp bot

A najlepiej zrób surkę WP AOS i Aphnoic I na Metki z nią u nas w gildi jest tak kilka osób

Kolega taką surą ciśnie 10kk dziennie ja niestety max 400k

Ale jest spora różnica ^^

Ja :

Sura 35

AOS M4

Aphnoic M6

Eq takie sobie srebny +4 np

On :

Sura 35

AOS M9 (chyba) Nawet nie wiem czy nie G +

Apnoic M7 (chyba)

Eq wszystko +9 i body 1,5 - 2k hp

FMS +9 36% DMG

Opublikowano

1.

Jest parę fajnych sposobów na zarobienie.

a)

Fishbot zwykły który przyciska F3 i F4.

Nie ma dużo kombinowania 2-3dni łowienia i jak połów będzie udany możesz zarobić nawet 1-20kk !.

B)

Stary dobry sposób czyli M3->Eldardo->Miasto Przeklętych

Poradników jest masa na MPC jak i na Google.

Zarobek:10-50kk na tydzień

c)

DT ulepszaj itemy typu.(Srebna Ebony itp)

Zarobek:Zależy czy uda się czy nie... jak uda się to nawet 50kk ( w jeden dzień miałem 30kk xD )

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Polecam Ninję Dagger

Ceny Ku: od 1-200k max.

Również dobry jest Sura WP

Ceny Ku: 1-150k max

Pozdrawiam.

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Free kingdoom zapraszam.

A co do tego, jak zarobić aby się nie narobić- robisz 2/3 chary - im więcej, efektywniejsza praca- i idziesz na dt ulepszać. Proponuje na początek ebony na 9 (17kk ), hełmy od 41 (+7- 3-4kk, +8 8kk), lub tarcze od 61. Później możesz się przerzucić na nimfy/ magnety/ zbroje na 61 i dalej.

Opublikowano

Taa... Na DT . Tylko jest problem , sam na DT nie pojdę , no chyba że 70+ mam a przecież na 40 spota nie wezme no nie ?! To jak do cholewki iść na te DT xD?

Opublikowano

sorki za offtop ale tez bede gral na tym z8 games mam juz instalke tylko na jakim serwie ;p ?

jak cos to gg 7790629 ;p Nie mam co robic to sobie pogram ;]

Razem moglibysmy zaczac ;]

54585309939136444418.png

Opublikowano

New World

Chunjo

Wojownik Mental 61 lv (gram od początku NW wiem słabo ale miałem masę kont :D i wiele razy zaczynałem od nowa)

OFF ale i tak bardzo polecam NW :)

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka, mi także znudził się stary, dobry "PL`ek" i z chęcią zagram na US`ie tylko napiszcie gdzie mam grać, tak żeby nie rozpoczynać samemu: Swiat oraz królestwo, jak coś możecie pisać na gg 6178200. Z góry thx :D

@down:

Pod jakim nickiem będziesz grał jeśli możesz powiedzieć?? Jak coś to ja bd grał zawsze na ch21/22 NEW WORLD Chunjo :D Nick: SmykPL Postać: Ninja dagger :P

Opublikowano

Hmm. Ktos pisal o expbocie. Jednak on nie istnieje na z8games :D. Tylko Gameforge. Mooze zagram na New World w Chunjo.

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...