Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za kickowanie

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 
Na samym początku chciałbym powiedzieć, że na forum jestem od 2009 roku, lecz teraz dopiero wróciłem i słabo ogarniam co się tutaj dzieje. Więc jeśli to nie jest ten dział, lub nie ma perfixu itd. to czill drodzy państwo :D

Do rzeczy:

Otóż dostałem dzisiaj prezencik w postaci bana na 24h :)

Grałem normalnie nawet otwierałem, zostałem sam na gościa z shootgunem (miałęm awp) i zaplantowaną bombą. Cały team drze mordę "save" itp. a to jest nagorsze jeśli zostaje sie 1vs.1 i chce się jeszcze ugrać tę rundę, ale ok. Wychyliłem na typa i dostałem bułę. Zaraz cała padaka z teamu mnie kicknęła i wyłapałem pięknego banika na 24h za to, że wyrzucono mnie ze zbyt wielu meczów...

No cóż zrobić, szkoda, że ten system banów jest cholernie dziwny :P

Da się jakoś od tego skutecznie odwołać?

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Niestety nie

Wysłane z mojego XT910 przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

No spoko ale chodzi o debili dla ktorych proba ugrania 1na1 to blad i wyjebuja Cie z meczu. Kolejny ban to tydzien...

albo jak ktos wchodzi w twojego mołotowa...

Przeciez to smieszne

Albo inne rozwiazanie. Gdzie moge pograc tim pleja jak nie na turniejowych? Nie lubie jak kazdy sobie lata gdzie chce xD

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Nie, przestań być rakiem i tyle.. albo grasz w goldzie to się nie dziw.

@UP jak przecież na Faceit są jeszcze większe raki na jego poziomie co wychodzą z meczu albo wgl nie wchodzą.

Opublikowano

wycisz wszystkich z twojego teamu i graj sam, uzywaj mozgu itp. bo jak cie za takie cos kickneli to stawiam ze to jakies kalaszki / goldy.

I najlepiej wez ogarnij 1 osobe do gry, wtedy cie nie kickna..

Ja na tych smiesznych mmach mutuje wszystkich i gram sam xD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...