Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała ilość FPS

Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam mało fps normalnie, bo w teamfightach portafi spaść poniżej 30, mam średnie ustawienia graficzne, procesor i5 4570, 8gb ramu, karta graficzna gtx 760. Zaś gdy mam wlaczoną przeglądarke z odpalonym streamem (jak nie jest odpalony to nic sie nie dzieje) to fps'ów mam jeszcze mniej. Rozumialbym takie ilosci fps gdybym mial slabszego kompa no ale do lola powinien sie nadawać idealnie, czyż nie?

Opublikowano

Próbowałeś czyścic komputer programami typu ccleaner itp?

Czyścisz komputer tak ogólnie od wewnątrz? Może być cały zajebany w środku i przez to chodzi wolniej.

Aktualizacja sterowników.

Dokładny skan systemu może jakiś wirus ci sie wjebał.

Może masz jakieś uszkodzone pliki. Napraw pliki masz to w oknie kiedy odpalasz lola.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Jakoś nie widzi mi się żebyś miał coś ze sterownikami etc. Jak już to konkretny syf na kompie. Zrób konkretny skan komputera. Avast chyba dalej ma opcje, że możesz przed włączeniem komputera przeskanować go w 100%. 

Opublikowano

Komputer w środku na pewno nie jest w tak złym stanie, ccleanerem wlasnie wyczyscilem, ale watpie ze pomoże.  przeskanowalem tez antymalware i nic nie wykrylo. Wirusow raczej nie mam, mam moze 100gb plikow no i tak jak mowie, ten program mi nic nie wykryl. 

Sprawdź obciążenie procesora i karty graficznej podczas gry

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Powiedzmy ze obciazenie procesora dochodzi tak do 40%? Ramu moze do 80%. Ale to i tak by nic nie znaczylo, bo nawet jesli byloby zbyt mocno obciazone to jakim prawem? Od lola i przegladarki wlaczonej w tle ze streamem? Bez przesady, to jzu nie te czasy, komputery pozwalaja na tyle. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...