Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z awansem w CS:GO

Vejper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z rank upem w CS:GO, kiedyś spadłem z kałacha (MG1) do Golda 3 potem dostałem rank up do golda 4, i był update CS:GO, i teraz przez tego update nie mogę wyjść z rangi, wygrałem już tyle meczy pod rząd i nie mogę wyjść, już chb z miesiąc siedze w gold 4 I nie mogę już wyjść, pomimo że dziennie wygrywam z 10 lub 15 meczy, to i tak nic, walcze strasznie o tego Kałacha ale nie widać efektów, na meczach wyciągam jakies 15 - 20 fragów + jakieś 3 - 5 mvp. Proszę o pomoc, bo myślę że mi się ranga zbugowała po tym update i nie mogę wgl z niej wyjść. O to ostatnie moje mecze.

Załącznik niżej

b0a8787a4b9a8.jpg

448af8ced075a.png

Opublikowano

Przy 15 fragach i 3 mvp nie dostaniesz awansu. Musisz dominować całkowicie na danej randze, wbijać po 30 fragów, 8 mvp. Wtedy będzie awans.

Nic nie jest zepsute, po prostu jeszcze nie jesteś na poziomie MG1. Zawsze też przed rank-upem zaczyna ci dobierać wyższe rangi, nie przegrywaj tych meczy.

Opublikowano

Aby awansować musisz mieć jak najlepsze statystyki jak i ilość MVP musi być wysoka.

Jedyne co trzeba robić aby awansować to grać :)

Jak i zasada o tym ,że jeżeli rangi innych są wyższe od twojej tzn jesteś blisko awansu.

Opublikowano

Plantuj paki, rozbrajaj je - poza tym staraj się mieć 7 mvp conamjniej w meczu.

Opublikowano

update związany z rangami był w listopadzie zeszłego roku, a Ty piszesz o miesiącu? xdd

jak tak bardzo Ci zależy na tym kałaszku to sobie poszukaj kumpli z jakiegoś mge+ to szybciej wbijesz

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...