Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozłączaniem

Sp1di

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio mam dosyć uciążliwy problem. Szukam gry, czekam, czekam, wyświetla się komunikat rozłączono z serwerem. Net działa mi normalnie podczas takiego "lagu" zacząłem pisać na chacie w grze i co jakiś czas na +-10 sekund nie wyświetlała się wiadomość (moja) a przeglądarka mi normalnie działa. Dodam że już jakimś cudem dostane się do gry to zbytnio lagów nie mam.

Opublikowano

Wygląda na zwykłe problemy od strony serwerów Riotu. Od jak dawna masz tego typu problemy? Robiłeś coś podejrzanego przez ten czas (np. pobrałeś jakiś program)? Możesz spróbować wysłać zapytanie bezpośrednio do ich supportu, który znajdziesz pod tym linkiem:

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Wygląda na zwykłe problemy od strony serwerów Riotu. Od jak dawna masz tego typu problemy? Robiłeś coś podejrzanego przez ten czas (np. pobrałeś jakiś program)? Możesz spróbować wysłać zapytanie bezpośrednio do ich supportu, który znajdziesz pod tym linkiem:

od 5-4 dni i nic szczególnego nie pobierałem

Opublikowano

No to może warto napisać do tego supportu. Każą ci tam pobrać program, wrzucić logi i będą ogarniać o co chodzi - link masz wyżej.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

No to może warto napisać do tego supportu. Każą ci tam pobrać program, wrzucić logi i będą ogarniać o co chodzi - link masz wyżej.

Ok, od razu jak napisałeś ten 1 post napisałem

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...