Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błędy związane z Punkbusterem.

Fr3shO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z punkbusterem chodzi o to że wywala mnie praktycznie przy każdej rozgrywce i jest to irytujące.Gdy usuwam grę z punkbustera i dodaję ją na nowo jest napisane że sterowniki są aktualne. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? 

Opublikowano

Jakiś konkretny komunikat ci wyskakuje?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Spróbuj odinstalować PunkBustera, pobrac ze strony producenta i zainstalować od nowa, też miałem kiedyś ten problem i pomogło.

671411485514457941894.png

Opublikowano

Wina chyba leży po stronie myszki punkbuster podobno wykrywa cheata w myszce, myszka to Bloody V8M, czy da się jakoś ustawić myszkę tak żeby niczego nie wykrywało? 

Opublikowano

Spróbuj odinstalować PunkBustera, pobrac ze strony producenta i zainstalować od nowa, też miałem kiedyś ten problem i pomogło.

Próbowałeś reinstalacji?

Z twoich komunikatów wynika to, że PB wykrywa cheata. Nie wiadomo akurat, czy to przez myszkę. Spróbuj reinstalację PB, a następnie zdaj raport czy pomogło.

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Tak próbowałem reinstalować PB i to nie pomogło :(, podłączyłem inną myszkę pod PC,usunąłem oprogramowanie Bloody i pograłem na niej trochę nie wywaliło mnie ani razu.Czyli wina leży po stronie myszki, da się ją jakoś ustawić tak aby PB nie wywalał mnie jak na niej gram? Problem jak na razie nie występuje po usunięciu oprogramowania Bloody, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...