Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić DMG x1k z łuku bez kicków?

Tauzen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak na serwerze jest zablokowany mnożnik DMG/szybkości DMG to raczej nic nie zrobisz, chyba ze jesteś zaawansowany i edytujesz klienta tak zeby nie wywalalo xD

\

Opublikowano

jak na serwerze jest zablokowany mnożnik DMG/szybkości DMG to raczej nic nie zrobisz, chyba ze jesteś zaawansowany i edytujesz klienta tak zeby nie wywalalo xD

no wlasnie ja nie wiem jak edytowac , dlatego zadalem pytanie :P

2rnaqtk.png

Opublikowano

Nawet jak by edytował clienta nic by nie pomogło .. 

Pandore przenieśli na sourca nic nie zrobisz 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

nic nie poradzisz cos w klijecie bada czas przejcia z combo 1 na cobo 2 jesli nie znajdzie sie w jakis tam czasie to lipa log out ale luk nie ma cobo tylko jeden atak albo special atak jak kto woli ale i tak jest brany pod uwage czas ale na 100% jest to po stronie klijeta po stronie serwera moze jedynie byc mob dostaje hita od takiej osoby dostanie nastepnego po uplywie danego czasu nie predzej chodzbys wyslal milion atakow na tego moba cos po stronie serwera bada ze tego hita po uplywie jakiegos czasu nie dostanie go

Opublikowano

Pobralem sobie 1000x dmg na luk i dziala tylko ze wywala z metka ( PandoraMT2) 

Jak zrobic zeby nie wywalalo ?

przecież pisali ze da rade, ale musisz byc na koniu

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ale wy tam się znacie da się zrobić i ja tak mam zrobione 60 lvl  biegam dmg sypie się jak pojebane nic nie wywala

Już dostałem bana nawet  sam główny admin się pofatygował by mnie zbanować xD tak koło 22

Ale 30 min i mam nowe gotowe konto xD i też 60 lvl kładę 180 w 2-3 sec xD

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Jak to zrobić? Panie UP mów :D

Wiesz co powiem ci tak kiedyś wysłałem pliki na łuk (a była to jedyna pierwsza wersja którą ja wymyśliłem ale inna od tej) pewnemu gościowi i zaraz miało go połowa serwera oczywiście mój pierwszy dmg na łuk nie był tak szybki jak ten ale też robił swoje.

Teraz połączyłem jego pliki z moimi i wyszła taka kosa że jpd

Żeby nie było że kłamie mam tu pamiątkowy filmik z dzisiaj widać na nim jak DMG wchodzi z*******e a nie wywala z serwera :)

https://www.youtube.com/watch?v=rETWTXSDSJQ

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...